2777
2789
عنوان

چرا حقوق نمیدن

339 بازدید | 16 پست

چشمم خشک شد بس منتظر پیامک بودم☹

شروع رژیم ۲۹ آذر ۱۴۰۱ ....وزن اولیه ۶۰ کیلو ... وزن هدف ۴۸ کیلو ... هدف اول ۵۷ .... هدف دوم ۵۴ .... هدف سوم ۵۱ ... هدف چهارم ۴۸             وزن فعلی ۵۹/۸۰۰

دقیقاااا😐

ی کشف نشده توی دنیای مارول و یه هیولا تو دنیای دی سی جادوگر هاگوارتز که میگن منم منیه حبس کشیده توی زندون نی نی سایت 🚬🤝🏻 با افتخار آرمی هستم 💜  ترنس‌ هستم 🤝🏻 دارای روحی پسر 👀🚶🏾

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما ک باید صدردرصدشو بزاریم برا ماه دیگ بدیم برا پول پیش مستاجر.. نمیشه خرجش کنیم😕

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

اصافه حقوق کلا ده درصد پرداخت یه خط درمیون اضافه حقوق بازنشستگان رو هوا اینم وضعیت اجاره ها تازه فرمودن میخوان تصمیمات سخت تری اتخاد بفرمایند !!!!!

خودمونو به خدای بزرگ پناه بی پناهان میسپربم 

مابرای رنج بردن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت بردن میگردیم باید پذیرفت تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاییست که میکشیم .
وااایی دقیقا. شوهر من حسابداره و مسئول پرداخت حقوق ادارشون. امروز بهش گفتم حقوق نریختی خونه نیا🥴😔& ...

شوهر منم مسیول حقوق دستمزده شهرداریه .. مدام موبایلش زنگ میخوره

شروع رژیم ۲۹ آذر ۱۴۰۱ ....وزن اولیه ۶۰ کیلو ... وزن هدف ۴۸ کیلو ... هدف اول ۵۷ .... هدف دوم ۵۴ .... هدف سوم ۵۱ ... هدف چهارم ۴۸             وزن فعلی ۵۹/۸۰۰
چرا اینقدر خشن ؟

چون عصر مراسم دارن منو هم مجبور میکنه برم. آرایشگاه باید برم. مانتو هم باید بخرم وگرنه با این ریخت و تیپ نمیشه رفت اگه نرم هم دعوا و ناراحتی پیش میاد 

پس حتما حقوق رو میریزه 😊😊😊

خدا کنه. البته اون نمیدونه من برا چی اسرار دارم وگرنه نمیریزه. چون میگه بخاطر مراسم مادر بزرگم میخای بری آرایشگاه. البته نا مادربزرگش میشه. زن دوم پدربزرگش