2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم اصل اول برای حاجت روایی نماز اول وقته سعی کن نمازت رو اول وقت بخونی چون نخونی هرچقدرم هم ختم چ ...

درسته. 

نماز اول وقت یعنی با الله اکبر اذان؟؟؟ 

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️
درسته.  نماز اول وقت یعنی با الله اکبر اذان؟؟؟

نه اذان که تموم شد سریع نمازت رو بخون ببین یه چندتا اصل بهت میگم باور کن رعایت کنی حاجتت روا میشه 

اولیش همین نماز اول وقت بود دوم صدقه دادن زیاد میتونی به حساب شیر خوارگاه یا بهزیستی خیلی کم اصلا ۵ هزار تومان پول واریز کنی زود زود 

سومی ذکر استغفار هست سعی کن ورد زبونت باشه چهارمی غیبت نکنی پنج روزانه یدونه سوره یاسین باور کن همه ی مشکلاتت حل میشه 

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱
نه اذان که تموم شد سریع نمازت رو بخون ببین یه چندتا اصل بهت میگم باور کن رعایت کنی حاجتت روا میشه&nb ...

ممنونم.

هر روز صدقه بزارم؟ 

استغفار یعنی استغفرالله ربی و اتوب الیه؟؟

چجوری غیبت نکنم؟؟ با مامانم خیلی غیبت می کنم. 

میشه راهنماییم کنید؟؟ 

ممنونم. هر روز صدقه بزارم؟  استغفار یعنی استغفرالله ربی و اتوب الیه؟؟ چجوری غیبت نکنم؟؟ با م ...

اره گلم هروز یه مبلغ خیلی کم حتی شده هزار تومان 

بله ذکر استغفار همونه

غیبت رو ترک کن هروقت دیدی میخوای غیبت شروع کنی شیطان لعنت کن

اره گلم هروز یه مبلغ خیلی کم حتی شده هزار تومان  بله ذکر استغفار همونه غیبت رو ترک کن هروقت د ...

ببخشيد احساس می کنم شما ایمانتون خیلی قوی هست.

و میتونم باهاتون راحت باشم من چند وقتی هست مثلا دو هفته یهو توی خیابون یه خانم بهم سلام کرد و آرزوی عاقبت خبری کرد. یا مثلا با شوهرم بودم 6 تا مسافر گوشه خیابون بودیم یه ماشین مدل بالا برای ما نگه داشت و گفت دوست داشتم شما رو سوار کنم بدون کرایه. 

یه بچه 3 ماهه کوچولو غریبه توی خیابون برای کلی ذوق و خنده میکرد مادرش تعجب کرده بود... 

خیلی دلم میخواست نماز صبح ها برم مسجد میترسیدم تاریکه چند روز پیش همسایه ام گفت میای با هم بریم در حالیکه باهاش اصلا صمیمی نیستم. 

اینا میتونه نشونه باشه؟؟ نشونه ی اینکه توبه ی من پذیرفته شده. 

نشونه اینکه به نیت دلم و حاجتم می ریم؟؟ 

تو رو خدا بی تعارف بگید میخوام بدونم فقط ممنونم. 

ببخشيد احساس می کنم شما ایمانتون خیلی قوی هست. و میتونم باهاتون راحت باشم من چند وقتی هست مثلا دو ه ...

بله عزیزدلم واقعا اینا نشونه های خوبیه انشاالله حاجت و نیتت براورده شه