2821
2789
عنوان

حس خاصی دارم

141 بازدید | 9 پست

حس میکنم من برا این جا درست نشدم جای من اینجا تو این دنیا نیست .مثل کسی ام که از عزیزش دوره و بیقراری میکنه که از این دنیا بره .انگار کسی منو به زور به این دنیا آورده  شما هم مثل من از این حسها دارین یا من اینطوریم؟!

انا لله و انا الیه راحعون

نگو اینجوری😐

عاشق_جانی_دپ_هستم  سابق                                   دپهد تا ابد😍😍😃😁                                                                                                                          خستمه گشنمه اعصابم ندارم حوصله ام ندارم خوابمم میاد                                

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم حس خاصی دارم ولی من باتو فرق میکنه حسم حس میکنم حامله ام حس میکنم خدا فقط منو افریده برا حامله شدن پسر هنو دوسالش نبود فهمیدم دوباره حامله ام سر پسرمم متوجه نشدیم چطور حامله شدم الان دخترم ۸ماهشه پسرم ۳سالشه فک میکنم دورباره حامله ام😑

نمیدونم 

منم از این توهما دارم بعضی وقتا😐😂

چن سالته اسی؟

عاشق_جانی_دپ_هستم  سابق                                   دپهد تا ابد😍😍😃😁                                                                                                                          خستمه گشنمه اعصابم ندارم حوصله ام ندارم خوابمم میاد                                
نگو اینجوری😐

مگ چی گفتم؟

گفتم حس میکنی ب این دنیا تعلق نداری

چون هممون از خداییم

روحمون از خداست

و ب اون جا تعلق داریم

و یک روزی همه برمیگردیم ب منزل اصلیمون

چی فکر میکردیم....چی شد!!! _ ( این کاربری به علت کمبود سیمکارت متعلق به دو نفر میباشد )
مگ چی گفتم؟ گفتم حس میکنی ب این دنیا تعلق نداری چون هممون از خداییم روحمون از خداست و ب اون جا ت ...

اره من منظورتو بد متوجه شدم

فک کردم منظورت اینه که اسی قرار بمیره شاید😐😂

2828
2791
2779
2792