2777
2789
عنوان

فوبیا چی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1327 بازدید | 145 پست

فضای بسته و‌کوچیک 

امروز سوار آسانسور بودم،درش دیر باز شد ،اون چندثانیه به طور وحشتناکی تبش قلب گرفتم 

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی بدهههه.خیلیی.درکت میکنم

منم درک میکنم عزیزم، شاید برای خیلیا عجیب و مسخره باشه، اما تاوقتی دچارش نباشی نمیتونی درک کنی

اسمم مطلق نیست... کاش میتونستم عوضش کنم! اسمم مژده هست🙂
حرف زدن تو جمع ، حرف زدن با تلفن😐🙁🤦🏼‍♀️ ویس دادن😑سوسک😨  کلکسیون فوبیا هستم من🥴😂

یعنی چجوری فوبیای حرف زدن با تلفن

شروع اقدام به بارداری: ابان ۱۴۰۰... وقتی نی نی دار شدم امضام رو عوض میکنم

ارتفاع، فیلم دریا و شنا کردن توی آب های زیاد

مارمولک

وااای حتی صحبتش هم برام دلهره ایجاد میکنه

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر 🌱آرام تراز آهو بی باک ترم از شیر/هرلحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر 🌱رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر                           (اللهم عجل لولیک الفرج. اللهم عجل لولیک الفرج) 
منممممم وحشتناکککک... از خونه های اپاذتمانی متنفرم نمیتونم بیشتر از سه طبقه رو تحمل کنم تو اون خونه ...

من که تو ارتفاع میرم قلبمو همه جای بدنم حس میکنم انقد تپش قلب میگیرم قشنگ‌حس سکته به ادم دست میده خیلی ارتفاعو دوس دارم و خیلی دلم میخاد ریسک کنم یه بار ارتفاع بالا برم ولی شدید میترسم

فوبیای آمپول دکتر  کلا هرچی مربوط به اینا میبینم حالم بد میشه من آمپول میبینم تا مغزو استخونم ...

شوهر منم فوبیای امپول داره

شروع اقدام به بارداری: ابان ۱۴۰۰... وقتی نی نی دار شدم امضام رو عوض میکنم