2777
2789
عنوان

جیران😩☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 6149 بازدید | 182 پست
اخه عزیزدل سیاوش تو فیلم زانوشو نشون نداد ک تو مسابقه شلوارک پوشید اونم قشنگ زیر زانو بود نشان باید ...

اینم هست

دوست مهربونم اگر امضای‌ من و میبینی لطفا برای حاجت های دل من و خودت و ظهور آقامون امام زمان ی صلوات مهمونم‌ کن ❤❤❤❤
رو یا تیموریان کفایت  الهام نامی شکوه

این کفایت با مریلا زارعی خوبه یا خدیجه مادر عباسمیرزا؟؟طرف کدومه؟

بعد ببخشید روشن اون کچلس ک نوکر سارا گرجی شد؟

ستاره پسیانی اسمش تو این فیلم چیه؟

انسان دوستِ آدم‌‌ گریز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جیران اسهال  سخت میشه  دیگه شاه باهاش آشتی میکنه

اینو از کجات دراوردی😂

_ هرچی که بخوام و به دست میارم .               _ ملکه وحشی🔥                                           دل نیست کبوتر که چو برخاست نشیند/ از گوشه ی بامی که پریدیم، پریدیم ...🐦
واااای نگو من خیلی دوست دارم بازیش رو تو شهرزادم قشنگ‌بازی میکرد... واقعا سلیقه ها متفاوت

منم بازیش و تو شهرزاد دوست دارم ولی اینجا یکم ماست بازی میکنه

البته به نظرم

❌درخواست دوستی ندید لطفا❌   این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣                                                    برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم
حالاسیاوش چیشده؟؟؟؟ اون،دفعه که مسابقه داد

هیچی اون پسر پرو رو زد زمین

❌درخواست دوستی ندید لطفا❌   این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣                                                    برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم
دوستان من این چندهفته ندیدم خواجه جیران چی میشه؟؟میکشنش؟؟

آرایشش میکن و لباس زمونه تنش میکنن که براشون برقصه

اون موقع این حرکت برای ی مرد بیناموسی به حساب میومد

کاش قسمت بعدیش الان می اومد 

وای اره کاش حداقل ی روز در میون بیاد

عباس میرزا چی میشه.دلم براش ریش میشه.رولهههه😭

سردار جنگ میشه که ایران و نجات میده ولی از سرنوشتش خبر ندارم

وای اره 

اونجاش ک ننه معصومه مرد میخواست یه چیزیو ب سیاوش بگه حس میکنم میخواست بگه تو بچم نیستی و پیدات کردم بزرگت کردم حالا سیاوش بچه کیه از نوادگان همون کفایت پولدار تاجره اس 😻عررر

جیران و شاهم که معلومه چی میشه ،میان حمله میکنن ب اردوی شاه جبران سر میرسه و احتمالا برمیگرده سیاوش و اینارو میاره دعوا میکنن شاهو نجات میدن میفهمن گرجی قصدش کشتن شاه بوده و بدین سان باز آشتی

عشق شاه کجاش قشنگه😼

لینک حرف ناشناسhttps://harfeto.timefriend.net/16469353197393
وای اره  اونجاش ک ننه معصومه مرد میخواست یه چیزیو ب سیاوش بگه حس میکنم میخواست بگه تو بچم نیست ...

من کلا اینکه ی نفر ی کسی و خیلی دوست داشته باشه و بخوادش برام قشنگ و جذابه 

جیران تو نوشته های تاریخی گفتن که نه قشنگ بوده نه حتی لوند حتی ی زخم بزرگم روی گونش بوده ولی با این ناصرالدین شاه بعد از مرگ جیران هم عاشقش میمونه