2777
2789
عنوان

جیران😩☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 6145 بازدید | 182 پست
اخه عزیزدل سیاوش تو فیلم زانوشو نشون نداد ک تو مسابقه شلوارک پوشید اونم قشنگ زیر زانو بود نشان باید ...

اینم هست

دوست مهربونم اگر امضای‌ من و میبینی لطفا برای حاجت های دل من و خودت و ظهور آقامون امام زمان ی صلوات مهمونم‌ کن ❤❤❤❤
رو یا تیموریان کفایت  الهام نامی شکوه

این کفایت با مریلا زارعی خوبه یا خدیجه مادر عباسمیرزا؟؟طرف کدومه؟

بعد ببخشید روشن اون کچلس ک نوکر سارا گرجی شد؟

ستاره پسیانی اسمش تو این فیلم چیه؟

انسان دوستِ آدم‌‌ گریز

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جیران اسهال  سخت میشه  دیگه شاه باهاش آشتی میکنه

اینو از کجات دراوردی😂

_ هرچی که بخوام و به دست میارم .               _ ملکه وحشی🔥                                           دل نیست کبوتر که چو برخاست نشیند/ از گوشه ی بامی که پریدیم، پریدیم ...🐦
واااای نگو من خیلی دوست دارم بازیش رو تو شهرزادم قشنگ‌بازی میکرد... واقعا سلیقه ها متفاوت

منم بازیش و تو شهرزاد دوست دارم ولی اینجا یکم ماست بازی میکنه

البته به نظرم

❌درخواست دوستی ندید لطفا❌   این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣                                                    برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم
حالاسیاوش چیشده؟؟؟؟ اون،دفعه که مسابقه داد

هیچی اون پسر پرو رو زد زمین

❌درخواست دوستی ندید لطفا❌   این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣                                                    برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم
دوستان من این چندهفته ندیدم خواجه جیران چی میشه؟؟میکشنش؟؟

آرایشش میکن و لباس زمونه تنش میکنن که براشون برقصه

اون موقع این حرکت برای ی مرد بیناموسی به حساب میومد

کاش قسمت بعدیش الان می اومد 

وای اره کاش حداقل ی روز در میون بیاد

عباس میرزا چی میشه.دلم براش ریش میشه.رولهههه😭

سردار جنگ میشه که ایران و نجات میده ولی از سرنوشتش خبر ندارم

وای اره 

اونجاش ک ننه معصومه مرد میخواست یه چیزیو ب سیاوش بگه حس میکنم میخواست بگه تو بچم نیستی و پیدات کردم بزرگت کردم حالا سیاوش بچه کیه از نوادگان همون کفایت پولدار تاجره اس 😻عررر

جیران و شاهم که معلومه چی میشه ،میان حمله میکنن ب اردوی شاه جبران سر میرسه و احتمالا برمیگرده سیاوش و اینارو میاره دعوا میکنن شاهو نجات میدن میفهمن گرجی قصدش کشتن شاه بوده و بدین سان باز آشتی

عشق شاه کجاش قشنگه😼

لینک حرف ناشناسhttps://harfeto.timefriend.net/16469353197393
وای اره  اونجاش ک ننه معصومه مرد میخواست یه چیزیو ب سیاوش بگه حس میکنم میخواست بگه تو بچم نیست ...

من کلا اینکه ی نفر ی کسی و خیلی دوست داشته باشه و بخوادش برام قشنگ و جذابه 

جیران تو نوشته های تاریخی گفتن که نه قشنگ بوده نه حتی لوند حتی ی زخم بزرگم روی گونش بوده ولی با این ناصرالدین شاه بعد از مرگ جیران هم عاشقش میمونه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز