2777
2789
عنوان

عصرجدید☹

| مشاهده متن کامل بحث + 1640 بازدید | 124 پست
ینی اون میرف من سکته میکردم چی بود آخههههه به درد قصابی میخورد تا خوانندگی با اون صداش🤣

افتضاح بود دفعه قبل هم ما هم خانوادگی حداقل یه نفرمون صداشودوست نداشتیم  چطور بالا اومد نمی دونم   فقط لرها دوست داشتند که کافی نیست  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردم کل روزشون گریه و غصه س...ناف احسان رو با گریه و هندی بازی بریدن    

واسه اون آتیلا اینام فیلم هندی شده بود

کارن پاشده بود با گوشیش فیلم میگرفت ازشون

من درکشون نمیکنم متاسفانه

اون روزایی که خیلیا نگران شوهر و خانواده شوهر بودن، ما داشتیم شبانه روز واسه آرزوهامون می جنگیدیم!
با اون صداش؟؟؟ واقعا چرا بلدید فقط توهین کنید من اجراهاشو دیدم صداش بدون هیچ آهنگی اینقدر دلنشینه

خوانندگی سلیقه ای کاملا

شایدم حق باشماس چون لری متوجه نمیشم جالب نبود برام

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
نخیر وحید که مسخرش میکنی خرم آبادیه اکثرا حق اون میدونستن فینالو بعد شما سکته میکردی اگه میرفت بالا ...

😅😅

افتضاح بود دفعه قبل هم ما هم خانوادگی حداقل یه نفر دوست نداشت صداشو  چطور بالا اومد نمی دونم &n ...

مقصر شما نیستی باید لری بفهمی تا زیبایی کار وحید رو بفهمی و اینکه تو عصر جدید به استعداد و بلد بودن  طرف رای میدن نه سلیقه 

خوانندگی سلیقه ای کاملا شایدم حق باشماس چون لری متوجه نمیشم جالب نبود برام

درسته سلیقه ای هست ولی کارتون اصلا خوب نیست بدون آگاهی تمسخر میکنید‌.منم ممکنه از آهنگ قومیتی خوشم نیاد ولی نمیام مسخرش کنم چون من نمیپسندم

واسه اون آتیلا اینام فیلم هندی شده بود کارن پاشده بود با گوشیش فیلم میگرفت ازشون من درکشون نمیکنم ...

ارههه

داورا اشکشون دم مشکشونه....چقد احساسین

پرتوان برگشتممم  نی نی یارا شیر مادرتون ایقدمنو تعلیق نکنیدماچ به کله همتون  
اینا چی میدونن از رحمانپور که الان بخوان وحید رو بفهمن

خب اونطوری باشه اون پسر کوره که ترک بود هم میخوند وهم ساز میزد که باید میرف بالا

دیگ نمیشه که همه برن بالا

خب اونطوری باشه اون پسر کوره که ترک بود هم میخوند وهم ساز میزد که باید میرف بالا دیگ نمیشه که همه ب ...

آفرین دقیقا همینطوره ارزش کار اونو فقط ترکا میدونن ولی بنظرت درسته چون سلیقه ما نیست بیاییم مسخرش کنیم؟

افتضاح بود دفعه قبل هم ما هم خانوادگی حداقل یه نفرمون صداشودوست نداشتیم  چطور بالا اومد نمی دون ...

کارن همایونفر به هر خواننده ای وسط اجراش رای سفید نمیده  ولی به وحید خیلی زود رای سفید میداد چون قشنگی صداش و استعدادش رو میفهمید.

خدایا؛آنان که همه چیز دارند مگرتورا،به سخره گیرند آنان را که هیچ چیز ندارند مگر تورا...