2777
2789
عنوان

عمل کردم بینیم افت کرده چیکار کنم ؟

144 بازدید | 10 پست

بعد از یک سال بینبم افت کرده شما هم اینجوری شدین ؟

جی پی اس خودرو ردیاب خودرو جی پی اس ماشین قیمت ردیاب ماشین خرید ردیاب خودرو ردیاب خودرو ویگو جی پی اس ویگو دوربین خودرو دوربین ماشین دوربین مداربسته خودرو دوربین مداربسته ماشین

دوربین بیسیم چرخشی دوربین مداربسته بیسیم دوربین مداربسته وای فای

دوربین کوچک مخفی دوربین مخفی کوچک دوربین مداربسته کوچک دوربین کوچک

دوربین شلنگی دوربین آندوسکوپی دوربین مداربسته آندوسکوپی دوربین شلنگی

ترمیم میخاد

حاجت دلمو رواکن خداجونم .خدایا شکرت برای دادهات 🤩من خیلی قناعت کردم ت زندگی با سن کم چ فشارایی ک تحمل نکردم شوهرم قدرمو ندونست...تصمیم گرفتم زندگی کنم دیگه کم غصه بخورم بخاطر وام قسط‌‌‌‌‌...درحال تغییرم۰💫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بار هم ترمیم کردم باز هم اینجوری شد

دکترتو عوض کن سعی کن چسب بزنی .گوشتی بود یا استخونی

حاجت دلمو رواکن خداجونم .خدایا شکرت برای دادهات 🤩من خیلی قناعت کردم ت زندگی با سن کم چ فشارایی ک تحمل نکردم شوهرم قدرمو ندونست...تصمیم گرفتم زندگی کنم دیگه کم غصه بخورم بخاطر وام قسط‌‌‌‌‌...درحال تغییرم۰💫

کسی اینجا عمل نکرده 

دوربین خودرو-دوربین ماشین -دوربین مخصوص ماشین-دوربین خودرو وای فای-جی پی اس خودرو -جی پی اس ماشین-ردیاب ماشین-قیمت ردیاب خودرو-فروش ردیاب خودرو

دوربین کوچک دوربین مخفی کوچک خرید دوربین مخفی فروش دوربین مخفی دوربین مداربسته مخفی دوربین کوچک رم خور

گوشتی

بگو دگ پس