2821
2789
عنوان

خیلی تنهام

246 بازدید | 14 پست

تو شهر غربت ازدواج کردم با کسی رفت و آمد ندارم ی پسر هفت ماهه دارم ده روزی میشه مامانم اومده پیشم الان میخواد بده خیلی احساس بی کسی میکنم با ی بچه.پسرم خیلی مشغوله.شوهرم صبح تا شب سر کاره رفتارای مشکوک ازش زیاد میبینم یعنی شماره دختر تو گوشیش دیدم دنیا تو سرم. خرابه نمیدونم چیکار کنم اصلا انرژی و حوصله برا بچم ندارم روزی هزار بار ناشکری میکنم میگم بچه برا چیم بود

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نا شکری نکن خانمی منم تنهام شش سال خانواده م یک شهر دیگه هستن منتها بدون بچه ، بچه دار نمیشیم نپرس چرا ... هرگز نخواهیم شد به هیچ وجه ! حکمت خداست چه میشه کرد... همسرمم صبح میره غروب میاد اما ناشکری نمیکنم حالا من تنهام یا شما ؟! 

هرکه با مرغ هوا دوست شود ،خوابش آرام ترین خواب جهان خواهد بود...!
نا شکری نکن خانمی منم تنهام شش سال خانواده م یک شهر دیگه هستن منتها بدون بچه ، بچه دار نمیشیم نپرس چ ...

تنهایم ی طرف خیانت شوهرم دیوونم میکنه وگرنه الان با وجود بچه باید بهترین روزای زندگیم باشن ایشالا شمام هر چ زودتر بچه دار میشین

مثلا چه رفتارایی ؟! 

ی شب بهش زنگیدم  ببینم کی میاد خونه دیدم با خط کاری حرف میزنه ب اون طرف گفت گوشی. بعد جواب منو داد اومد خونه دیدم تو همون تایم با دختر حرف زده چندین بار دیدم شمارشو.سرکار همش انلاینه.ی شب گفت سر کارم اتفاقی زنگیدم نبود.گوشیش زنگ میخوره قطع میکنه خیلی رفتارا 

تنهایم ی طرف خیانت شوهرم دیوونم میکنه وگرنه الان با وجود بچه باید بهترین روزای زندگیم باشن ایشالا شم ...

مطمئن نیستی که به دیدن یه شماره فکرت مشغول نکن الان بچه ت همه چیز درک میکنه نگاه نکن زبون نداره پس حواست هم همسری هم به مادری ت باشه با این افکار بیهوده انرژی که میبایست صرف قشنگ شدن زندگی ت کنی صرف اوهام و خیالات نکن . ممکنه اط افسردگی بعد از زایمان که یه امر طبیعی باشه به دنبال راه حل باش من نمی دونم چیه چون نداشتم زایمان ولی حتما پیگیری کن

مطمئن نیستی که به دیدن یه شماره فکرت مشغول نکن الان بچه ت همه چیز درک میکنه نگاه نکن زبون نداره پس ح ...

تو اون لحظه.ک من زنگیدم داشته با طرف حرف میزده دلم برا بچم میسوزه.صاحب کارش آدم خوبیه و اشناس نمیدونم ی اون بگم یا نه اصلا گفتنش فایده داره یا نه

تو اون لحظه.ک من زنگیدم داشته با طرف حرف میزده دلم برا بچم میسوزه.صاحب کارش آدم خوبیه و اشناس نمیدون ...

نه نه به هیچ عنوان این کار نکن همسرت کوچیک میکنی اونم میگه به همسرت عواقب خیلی بدی داره انقدر کنکاش نکن من همسرم تو یه شرکت بزرگ خودروسازی با کلی خوشتپ !!!! حتی زنگ هم میزنند عکس دسته جمعی میندازند اما من به همسرم اعتماد دارم وقتی براش از هیچی کم نمیزارم دلیلی برای نگرانی هم ندارم سوال نکن کنکاش نکن فقط پرده ها از بین میره عوضش یه خانم به تمام معنا که خودت بهتر می دونی ... با کلی مهربانی و روی خوش باش تو شیرینی کامل باش دنبال آبنبات دیگران راه نیافته همسرت

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز