همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
بنظرم بتونی برای جوابت از مقاله های سایت راز جراحی کمک بگیری جامع ترین رفرنس پزشکیه واقعا.... من خودم روش لیزیک رو انجام دادم با استفاده از مطالبشون... حتما به سایت مراجعه کن حتی میتونی باهاشون ارتباط بگیری و سوالتو بپرسی
من پدر بزرگم رو دکتر محمد رضا مقیمی واسشون تعویض مفصل لگن انجام داد، الان خیلی خوب شده، خیلی دکتر خوش برخورد و با سوادی هستند. شماره دکترو میذارم 88982000
واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید.
نه اگه پیش یه دکتر خوب تعویض مفصل لگن کنه مشکلی براش پیش نمیاد من پدر بزرگم پارسال پیش یه دکتر خوب تعویض مفصل انجام داد اکی بود فکر میکنم اسم دکترشم موذن جمشیدی بود، حالش الان خوبه. ما تو زنجانیم
مادربزرگ من تعویض مفصل لگن انجام داده و خوب مراقبت هایی مثل نحوه خوابیدن و بلند شدن و .... رو باید رعایت می کردن. دکتر شون آقای دکتر کاوه قرنی زاده هست و الانبعد از یک سال هم همچنان تحت نظر ایشون هستن. خدواروشکر مادربزرگم خیلی مشکل نداره. اما جز عمل هایی هست که مراقبت ویژه ای می خواد.