2821
2789
عنوان

قطع شیر دهی

128 بازدید | 12 پست

سلام مامانا پسر من ۲۰ ماه و نیمشه امشب اشتباها یه قرصی خوردم که دکتر گفت دیگه بهش شیر نده الان چی کار کنم چه کاری کنم دیگه نخوره 🥲 میشه راهنمایی ام کنین

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
بهش تنقلاتی که دوست داره بده نیاد سمتت تا بگیره بخوابه

مرسی از راهنماییت شیر گاو هم آماده کنم براش اگر بی قراری کرد بدم ؟

البته قبلا زیاد علاقه ای نداشت به شیر گاو ولی می‌خورد گاهی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرسی از راهنماییت شیر گاو هم آماده کنم براش اگر بی قراری کرد بدم ؟ البته قبلا زیاد علاقه ای نداشت ب ...

خواهش میکنم

اره خوبه جای گزیین کن

شیر شبشو قطع کردی؟

خواهش میکنم اره خوبه جای گزیین کن شیر شبشو قطع کردی؟

شیر روز رو قطع کرده بودم فقط موقع خواب یا بیدار میشد می‌خورد 

من روی سینم پودر سیر مالیدم بعد پسرم هی اومد دهن زد دید بد مزس ،گفتم مامان خراب شده ،دیگه بیخیال شد

من نمیدونم حتی میشه دهن بزنه یا نه

میشه با دهن زدن که شیر نمیره اگه واسش دلیل نیاری قبول نمیکنه بچه هی درخواست میکنه ازت

به نظرت برم صبر زرد از داروخانه بگیرم

سلام عزیزدلم 

من دیدم تو یکی از پستاتون که تو حوزه درس میخونید

خواستم بپرسم چجوریه؟راحته؟خواهشا یکم راهنماییم کنید

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم...خواهش میکنم برای زندگی زناشوییم دعا کنید💚
هر ادویه ای بزنی بد مزه میشه ،پودر کاری ،سیر هرچی ،یکم آب بزن به نوک سینه ات بعد ادویه بریز روش  ...

ممنونم عزیز آره زردچوبه زدم بدش اومد 

سلام عزیزدلم  من دیدم تو یکی از پستاتون که تو حوزه درس میخونید خواستم بپرسم چجوریه؟راحته؟خواه ...

سلام 

نمیشه گفت درساش راحته ولی خب دوست داشته باشی میتونی بخونی پایه همه درس ها هم همون اول صرف و نحوه بقیه درس ها هم  منطق و فلسفه و عقاید و فقه تفسیر و فرق و مذاهب و این‌است 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز