2777
2789

بچه ها همسرم اعتیاد داره امروز اتفاقی این سایتو دیدم وارد شدم دیدم دردو دل میکنید کسی هست که منو راهنمایی کنه. همسرم آدم خوبیه دوسش دارم ولی از رفتارش خسته شدم کار نداره درست رو هواس زندگیم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببرش پیش روان پزشک پسر عمو منم شیشه و گردی بودبردنش پیش روان پزشک.

اون روان کاویش میکنه حتما شنیدی که میگن معتادها بیمارن اونها یک کمبود و خلا دارن که با کشیدن موادو کشش به اون سمت اون خلا روحی براشون پر میشه 

ستاره ای در شبهای تار...کاربری اشانان سابق.

وقتی لذت چیزی و بچشی سخته ترک کردنش 

خودت و نجات بده البته بعد تلاش ها

تو خیلی با ارزشی حتی اگر(ازدواج نکرده باشی،بچه دارنشوی،سرکارنروی،پول نداشته باشی،از چهره ات ناراضی باشی)   همین که زن هستی کافیست آفریده زیبای خدا.
آره 17 ساله ازدواج کردم بچه دارم همش فکر میکنم من کوتاهی کردم چندبار ترک کرد ولی برگشت 

خیلیا ترک میکنن وبر میگردن منم شوهرم 7 ماهه ترک کرده و فعلا سالم و پاک هست روانپزشکش بعد ترک بهش یه قرصی داد به نام نالتروکسن این قرص یه نوع ضد مخدر هست و اگر این قرص رو بخوره و همون روز یا فرداش هر نوع مواد یا قرصی مصرف کنه که توش مخدر باشه حالش بد میشه و باید ببرنش بیمارستان حتی ممکنه توی کما بره و به مرگ ختم بشه این قرص یه جور قرص تنفرزدایی هست باعث میشه دیگه وسوسه مصرف نداشته باشه و از مواد مخدر متنفر بشه و فقط هم داروخونه ها دارن با یه دکتر صحبت کن بعد ترک این قرص رو بنویسن بده هر روز بخوره 

شوهر من فعلا دوز بالاش رو داره میخوره ولی کم کم دوزش کمتر میشه دکتر به شوهرم گفت تا آخر عمرت میتونی این قرص رو بخوری مثل قرص تیرویید و .... هیچ ضرری نداره این قرص نوع آمپولش هم هست که ماهی یه بار میزنن فکر کنم هر آمپول 2 میلیون تومن باشه یه مدل دیگه اش هم کاشت زیرپوستی در زیر شکم هست که تا 6 ماه تاثیر داره و بعد 6 ماه باید دوباره بکارن هزینه اون هم فکر کنم 20 میلیون هست . ما چون هزینه اینها رو نداشتیم ارزون ترین مدلش رو که قرص هست انتخاب کردیم و الان 7 ماهه شوهر هر روز داره میخوره خداروشکر