2777
2789

من خودم شبای امتحان تا صبح از ترس پایین شدن نمره گریه میکردم. خیلی استرسی بودم. و نمره پایین برام حکم مرگو داشت مخصوصا تو ترم. متاسفانه خواهرم هم به من رفته صدهشتاد درجه بدتر. مطمئنم کل خردادو شب بیداره.  

من که خیلی پشیمونم. چون منی که نوزده میشدم و دوستم که ده میشد هر دو قبول شدیم و الان تو یه سطحیم تو زندگی. 

فقط خواستم بدونم شما نتیجه نمره بالا رو گرفتین تو زندگیتون؟؟؟؟ یا فقط من به جای خاصی نرسیدم

بگذار اینطور برات بگویم فرض کن ازدواج کرده ای و همسرت را دوست داری اما مجذوب شخص دیگری میشوی، اما این موضوع درک نشدنی است چطور میشود یک نفر شامش را بخورد و بعد یکراست به نانوایی برود و نان بدزدد؟!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دیدم اونایی نمره بالا بودن الان بهترین شرایط زندگی رو دارن

چقدر خوب

بگذار اینطور برات بگویم فرض کن ازدواج کرده ای و همسرت را دوست داری اما مجذوب شخص دیگری میشوی، اما این موضوع درک نشدنی است چطور میشود یک نفر شامش را بخورد و بعد یکراست به نانوایی برود و نان بدزدد؟!!

برای من داشت ولی گریه نمیکردم و استرس نداشتم

استرس بدترین درد دنیاس. مخصوصا برای یه بچه کم سن. من هنوزم به شدت استرسی ام. هرکاری کردم درمان نشد..  فقط نابود شدم. همیشه موفق باشید