2777
2789
عنوان

استراحت مطلق در بارداری

919 بازدید | 12 پست

کیا استراحت داشتن ولی نتونستن انجام بدن؟؟؟ من تنهام شهر غریب کسیو ندارم. فامیل همسرم هم خیلی گرفتارن

شوهرم دیگ جون نداره هم کارهای مغازه هم کارهای خونه هم خرید. هم شام و ناهار 

چکار کنم به نظرتون؟؟؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من استراحت مطلق بودم،و رعایت کردم و به سلامت گذشت، بهت توصیه میکنم استراحت کنی، یه کم بیخیال باش، خیلی به تمییزی خونه و... اهمیت نده، درحدی که شوهرت میتونه تمییز کنه، زود میگذره، مهم اینه که به سلامت بگذرونیش

سلام من استراحت مطلق بودم،و رعایت کردم و به سلامت گذشت، بهت توصیه میکنم استراحت کنی، یه کم بیخیال با ...

سلام ممنون. خیلی حساس نیستم ولی دیگ غذا که میخوام. خدایا خودت کمک کن. 

نمیشه کارگر بگیری ؟؟تا اخر که استراحت مطلق نیستی فعلن غذا رو بخرین بقیه هم هرچقد گرفتار باشن میتونن هفته ای یبار غذا بفرستن برات بهتره شوهرت خستگیو بجون بخره دوسه ماه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
سلام ممنون. خیلی حساس نیستم ولی دیگ غذا که میخوام. خدایا خودت کمک کن. 

شوهر من میومد شام سبک میپخت، کنارشم یه غذای خوب واسه ناهار میپخت که فردا داغ کنم بخورم. دیگه درحد داغ کردن غذا و لقمه نون پنیر خوردن و آجیل و خوراکی که میتونی پاشی

ببین استراحت مطلق دارین تا استراحت مطلق 

من رفتم انومالی و اومدم دوهفته بیمارستان بستری شدم دوستمم از اولش گریه که من استراحت مطلقم و حالا چکار کنم و این بچه نمیمونه ولی مسافرت میرفت باع میرفت مهمون چند روزی داشت وووو

اگر مورد دومی که اروم اروم کاراتو بکن 

اگه مورد اولی از جات تکون نخور غذا از بیرون بگیرید یا یکی از خانواده شوهرت بپزه برات بفرسته

نطافت خونه رو ول کن هرجوری هست فدای سرت نهایتا هفته ای یکبار دوهفته یکبار یکیو بگیر بیاد انجام بده 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
ببین استراحت مطلق دارین تا استراحت مطلق  من رفتم انومالی و اومدم دوهفته بیمارستان بستری شدم دو ...

چه دوست یا حالی داری. من لکه بینی دارم. در حد اینکه روی دستمال گاهی تو روز یه چیزهای قهوه ای کمرنگ یا صورتی می‌بینیم. 

چه دوست یا حالی داری. من لکه بینی دارم. در حد اینکه روی دستمال گاهی تو روز یه چیزهای قهوه ای کمرنگ ی ...

اره خب اونم لکه بینی داشت نمیگم نداشت ولی وصعیتش حاد نبود با امپول میگدروند 

من پا به زمین میزاشتم خونریزی شدید میکردم 

همش رو تخت بودم یا با ویلچر میرفتم دکتر 

برای انومالی یکم معطل شدم چنان خونریزی کردم که دوهفته بستری شدم 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد