2777
2789

سلام بچه ها قصد دارم آنلاین شاپ بزنم کسی نیست بیاد 

همکاری کنیم ؟؟ من شوهرم اجازه نمیده می‌خوام بدون اجازش این کا رو کنم خودم کانال و پیج ارزون قیمت. دارم سفارش میدم کارتی پیج رو هم خودم انجام میدم فقط یکی رو می‌خوام ک سفارش ها رو تحویل بگیره و پست کنه به مشتری و شماره کارت خودش رو هم بده! توروخدا نیاین کلاهبرداری کنید 

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

مشکل همین پست کردنه وگرنه من میتونستم کارای پیجتو و کارتو اینارو انجام بدم

یعنی اجازه بیرون رفتن نداری؟

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چرا با یه شرکت پست قرارداد نمیبندی خودش میاد تحویل میگیره میبره 

من نمیخوام شوهرم بفهمه اجازه نمیده ولی من ب شدت بهش نیاز دارم

من نمیخوام شوهرم بفهمه اجازه نمیده ولی من ب شدت بهش نیاز دارم

خب فرقی نداره الان تو با یکی دیگم شریک بشی باید بیاد دم خونتون بهش تحویل بدی 

شوهرت بفهمه چی میشه؟حساسخ؟

خب فرقی نداره الان تو با یکی دیگم شریک بشی باید بیاد دم خونتون بهش تحویل بدی  شوهرت بفهمه چی م ...

عزیژم من سفارش میدم به ادرس شریکم 

اره میگه پول میخوای بهت میدم نبینم بگی کار می‌خوام 

دستش یکم تنگه خودم وجدانم اجازه نمیده از پول زیاد بخوام

خب اخرش که باید سفارشارو بدی به شریکت چ فرقی داره من نفهمیدم

من وقتی سفارش میدم آدرس شریکمو میدم ک یه راست بره اونجا 

اصلا در خونه ما نیاد 

چه بد ک نمیتونی بیای