همکاری کنیم ؟؟ من شوهرم اجازه نمیده میخوام بدون اجازش این کا رو کنم خودم کانال و پیج ارزون قیمت. دارم سفارش میدم کارتی پیج رو هم خودم انجام میدم فقط یکی رو میخوام ک سفارش ها رو تحویل بگیره و پست کنه به مشتری و شماره کارت خودش رو هم بده! توروخدا نیاین کلاهبرداری کنید
جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست! جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚 دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱
مشکل همین پست کردنه وگرنه من میتونستم کارای پیجتو و کارتو اینارو انجام بدم
یعنی اجازه بیرون رفتن نداری؟
جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست! جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚 دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب چرا با یه شرکت پست قرارداد نمیبندی خودش میاد تحویل میگیره میبره
من نمیخوام شوهرم بفهمه اجازه نمیده ولی من ب شدت بهش نیاز دارم
خب اخرش که باید سفارشارو بدی به شریکت چ فرقی داره من نفهمیدم
من وقتی سفارش میدم آدرس شریکمو میدم ک یه راست بره اونجا
اصلا در خونه ما نیاد
چه بد ک نمیتونی بیای