2777
2789
عنوان

بخت بسته 🔐

143 بازدید | 10 پست

شما به بخت بسته اعتقاد دارین ؟ وقتی یکی هیچوقت هیچوقت عیچکی نگاش نمیکنه و هیجکس ختی جذبش نشه با اینکه ظاهرش مثل بقیه س و بختش کاملا بسته ی بسته س🥺🥺🥺🥺دقیقا مثل من فکر نکنم مثلم پیدا بشه 💔الان یسریا میان روانشناسیش میکنن . ولی این حقیقت داره خب . حالا واقعا کی میتونه باز کنه ؟ یه ادم خداشناس خیلی خوب و یا یک کسی که دعا بنویسه بازش کنه ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا به نظر من ربطی به بستن بخت نداره تو این اوضاع وگرونیا کسی از عهده زندگی بر نمیاد

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

یه مشت خرافاته اعتقادی ندارم🤷🏻‍♀️به دعانویس که دیگه اصلا اعتقاد ندارم مگه در یخچاله یکی ببنده بعد بدی یکی دیگه باز کنه خدارو هیچ حساب کردید این وسط؟ که همه میتونن تو سرنوشت بنده هاش دخالت کنن؟

مارشمالو کبابی سابق😜👻

فقط بگم وارد این چیزا نشو که بدبخت میشی 

من بخاطرش نامزدمو از دست دادم . فکرت مسموم میشه 

چون همش دنبالشی کسی نمیاد سمتت 

پسرا کسیو جذبش میشن که سخت به دست بیاد واسه خودش هدف داشته باشه واسه زندگیش تلاش کنه 

پاشو به زندگیت برس بعد ببین چجوری برات دست و پا میشکنن 

در واقع تمام توجهتو روی خودت بزار  

فقط بگم وارد این چیزا نشو که بدبخت میشی  من بخاطرش نامزدمو از دست دادم . فکرت مسموم میشه  ...

خب تو نامزد داشتی .‌رفتی پیش دعا نویس گفتی ببینی دویت داره یا نه و... اما مال من کاملا بسته ی بسته ی بسته س🥺💔🥀