2777
2789
عنوان

اسونه؟ میتونم درست کنم یعنی

144 بازدید | 14 پست

تاحالا کیک خامه ای درست نکردم ، می‌خوام پودر کیک آماده بگیرم بپزم بعد کیک از از وسط نصف کنم لاش خامه بریزم دوباره کیک بزارم و بعد روش خامه بزنم دوباره ،، حتما با کاردک یا وسیله خاصی باید انجام بشه یا با چاقو هم میشه .. آسون هست یا خیلی سخته یعنی درست کنم خراب نمیکنم 😀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یاد میگیری 

خامه رو خوب فرم بده فقط 

با چاقو نمیشه 

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت

آستر کشی کیک سخته مخصوصا برای بار اول

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

من آموزش ندیدم حرفه هم نیستم فقط چند تا فیلم تو اینستا دیدم درست میکنم قیافش کج و کوله میشه ولی خوشمزه تر از کیکای بیرون میشه چون تازس مخصوصا وقتی وسطش موز و شکلات و گردو بریزی

من آموزش ندیدم حرفه هم نیستم فقط چند تا فیلم تو اینستا دیدم درست میکنم قیافش کج و کوله میشه ولی خوشم ...

عزیزم میشه لطف کنی بگی وسایل برای خامه کشی کیک چی بگیرم ؟ بجز پودر کیک و شیر و خامه و تخم مرغ ، وسایل خامه کشی روی کیک نیاز به قیف و پالت قنادی هست یانه ؟

عزیزم میشه لطف کنی بگی وسایل برای خامه کشی کیک چی بگیرم ؟ بجز پودر کیک و شیر و خامه و تخم مرغ ، وسای ...

من قیف و کاردک گرفتم کار با کاردک ک اصلا بلد نیستم با کاردکم نمیتونم خامه رو درست صاف کنم ینی بدردم نخورد😶برا تزئین قیف خوبه خیلی کثیف کاری میشه من درست میکنم همه جا خامه ای میشه😁