2777
2789
عنوان

برم دکتر یا نه

108 بازدید | 12 پست

سلام من تنبلی تخمدان دارم ۷سال در حال اقدامم دکترم چندباری رفتم ولی نشد حالا با چندتا پیج اشنا شدم تو اینستا که میگن با اصلاح سبک زندگی تنبلی درمان میشه وحتی میشه باردارم شد ولی من میترسم اگه دکتر نرم ودرمان نکنم الکی الکی وقتمو هدر بدم وهیچی به هیچی بشه حالا شما اگه تجربه ای دارید میشه راهنماییم کنید؟

براهم خوب بخوایم به هم رحم کنیم تا خداهم بهمون رحم کنه این جهان کوه است وفعل ما ندا❤

هفت سال پیگیری نکردی 

شش ماه اصلاح سبک کن بعد برو دکتر

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما بروووو دکتر

اخه هنوز یه دکتر خوب ودلسوز پیدا نکردم همه دنبال پولن اصلا به حرف ادم کامل گوش نمیدن

براهم خوب بخوایم به هم رحم کنیم تا خداهم بهمون رحم کنه این جهان کوه است وفعل ما ندا❤
هفت سال پیگیری نکردی  شش ماه اصلاح سبک کن بعد برو دکتر

پیگیری کردم ولی نه جدی سر همین که هی میگن دکترا داروهای مضر میدن و...

اخه هنوز یه دکتر خوب ودلسوز پیدا نکردم همه دنبال پولن اصلا به حرف ادم کامل گوش نمیدن

تو نت سرچ کن دکتر زنان خوب شهر خودتون میاد بالا

خصوصاتو نینی سایت سرچ کن 

منم دکتر رفتم پولکی بودن دکتر رو عوض کردم

وقتتو حروم نکن برو دکتر ذخیره تخمدانت رو چک کن و دارو بگیر  تنبلی دارو داره و آمپول

انقد منو از دارو ها ترسوندن که عوارض داره ونمیدونم بدتر میکنه و..الکی الکی دست رو دست گذاشتم

انقد منو از دارو ها ترسوندن که عوارض داره ونمیدونم بدتر میکنه و..الکی الکی دست رو دست گذاشتم

ن بالا چه عوارضی

حتی استامینفن هم عوارض داره

من تنبلی ندارم اما رفتم سونو دادم دارد گرفتم برای سرعت دادن و تقویت

ن بالا چه عوارضی حتی استامینفن هم عوارض داره من تنبلی ندارم اما رفتم سونو دادم دارد گرفتم برای سرع ...

نمیدونم دچار وسواس فکری شدم انگار