2777
2789
عنوان

استرس دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 23 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سری قبل خود سرهنگ هم متوجه شد ک استرس داشتم انشاالله این سری بتونم قبول شم 

انشاالله قبول میشی مطمئن باش
استرسو بزار کنار همه چیو استرس خراب میکنه درسته نمیشه ب صفر رسوندش ولی میشه کنترلش کرد جملات مثبت رو با خودت تکرار کن تا آروم شی قبل آزمونم ی آیت الکرسی بخون

ناامید کردن کسی که نیاز ب حرفای امیدوار کننده داره کار شاخی نیست اگه جرعت داری انگیزه ی پرواز بده بهش :)......بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید نه کار هایی که انجام داده اید... پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید،  جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید♕^_^
انشاالله باشه سعی خودمو میکنم

موفق باشی❤

ناامید کردن کسی که نیاز ب حرفای امیدوار کننده داره کار شاخی نیست اگه جرعت داری انگیزه ی پرواز بده بهش :)......بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید نه کار هایی که انجام داده اید... پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید،  جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید♕^_^

من بار دوم قبول شدم بار اولم به حرف شوهرم گوش دادم پارک دوبل زدم رد شدم

افسرا با اموزشگاها کار میکنن پس دقیقا همون کاری رو کن که مربیت میگه استرس نداشته باش توی شهر دنده سه نمیرن اگه گفت دنده سه برو یا دنده عقب یا روی پل پارک کن همه رو باید اجازه بگیری ازش و بگی اینا خلافه قانونه و اینکه پارک دوبل زدی گفت برو دنده عقب باید فرمونت رو نیم دور بچرخونی چرخت صاف شه بعد دنده عقب بری

هیوووو: میدانم که میبینی میشنوی ؛تااین لحظه که تورا در درونم یافتم چیزی غیر ازمحبت و پناه و محافظت ندیدم ؛مرابارنج هایم تنها نگذار که من محتاجترینم به بودنت به حضورت به اراده ات و به خواسته ات؛من نمیتوانم تصمیم درست بگیرم و شجاعت و جسارت ندارم بین ماندن و رفتن گیر افتاده ام کمکم کن تا ازاین چرخه خارج شوم؛برکت باشد؛دوستت دارم مراببخش سپاسگزارم
من بار دوم قبول شدم بار اولم به حرف شوهرم گوش دادم پارک دوبل زدم رد شدم افسرا با اموزشگاها کار میکن ...

توی شهر دنده یه مشکلی نداره دنده چهار نمیرن آره باقیشو میدونم ولی تو موقعیتش میترسم اشتباه کنم

توی شهر دنده یه مشکلی نداره دنده چهار نمیرن آره باقیشو میدونم ولی تو موقعیتش میترسم اشتباه کنم

اصلا افسر رو نادیده بگیر و توجه نکن بهش و با خودت هی بگو من میتونم

هیوووو: میدانم که میبینی میشنوی ؛تااین لحظه که تورا در درونم یافتم چیزی غیر ازمحبت و پناه و محافظت ندیدم ؛مرابارنج هایم تنها نگذار که من محتاجترینم به بودنت به حضورت به اراده ات و به خواسته ات؛من نمیتوانم تصمیم درست بگیرم و شجاعت و جسارت ندارم بین ماندن و رفتن گیر افتاده ام کمکم کن تا ازاین چرخه خارج شوم؛برکت باشد؛دوستت دارم مراببخش سپاسگزارم