2777
2789
عنوان

تونر پوست

2263 بازدید | 37 پست

بچه ها من تاحالا استفاده نکردم تونر پوستم حساسه 

و قبلا خیلییی جوش داشتم الان لک جوشا مونده و جوش هم دارم اما کمتر از قبل میخوام برای لکا تونر استفاده کنم پوستمم چربه چه پیشنهادی دارید؟ 

♥️♥️ 

خب باید اول ببینی تا چقدر میتونی هزینه کنی

ميشه از ته قلبتون برام از خدا بخواين كه اوني كه تو قلبمه و دارم تلاش ميكنم اتفاق بيفته برام؟🥺مرسي❤️انرژي مثبت بفرستين برام⭐️⭐️⭐️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باید پن و کرم ضد جوش برای اون جوش های باقی مانده هم چربی پوستتو کنترل میکنه هم جوش هانو از بین میبره برای رفع لک ها هم از کرم و سرم ضد لک تونر هم پاک کننده ولی مخصوص پوست چرب استفاده کن

من از این خریدم ۱۱۰ تومن بود قیمتش فک کنم . پوست منم چربه. جا جوش هم دارم . تازه دارم استفاده میکنم. صابون تریاک هم خیلی پوستمو خوب کرد اگ تونسی بگیر استفاده کن ب پوست من ک ساخت

محلول پاک کننده درمالاین

نجیب محفوظ «چقدر میان آنچه میخواهم و انچه میتوانم‌ سرگردانم‌‌» 😶‍🌫️حقیقت آینه‌ای بود که از آسمان و از دست خدا به زمین افتاد و شکست هرکس تکه‌ای از آن را برداشت، خود را در آن دید، و گمان کرد حقیقت فقط نزد اوست حال آنکه، حقیقت نزد همگان پخش بود😇 هیچ وقت دیگران قضاوت نکن هیچجوره نمیتونی بفهمی توی دل آدما چی میگذره اگه هم فکر کردی فهمیدی اون فقط یه حدس اینقدر به خودت مغرور نباش که فکر کنی همچی میدونی🤫