2821
2789

@نی_نی_یار_3  

هرچی خودمو نگه داشتم نتونستم تگ نکنم.

ایشون ۱۴سالشه و طبق قوانین سایت حضورش اینجا ممنوعه.رسیدگی کنید لطفا.

چون دهن به دهن من گزاشت تگتون کردم وگرنه تگ نمیکردم.تاپیک بعدشم ببینید اونجا هم بد صحبت میکنه

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم کی انداخته تو سر این نوجوونا سن یه عدده  یا اینکه درسته مثلا ۱۵ سالمه قد یه ۳۰ ساله حا ...

سلااام چطوری زهراااا؟؟؟

کجا بودی؟؟؟

ابرمامانم

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

نی نی سایت شده جای بچه ها اخه اگه عقل و شعور داشتین الان دنبال درستون بودین نه که تو ی سایت بارداری ...

سایت بارداری😂؟ 

تو همین سایت بارداری کم مونده گیمرا بیان گیم پلی بذارن 😂

بعدم چه ربطی به سن داره

شما 100 سالتون هم باشه تا وقتی بخواطر اینکه طرف سنشو سه سال زیاد کرده تیکه پارش میکنید به چه درد میخوره؟ 

اسکرین گزاشتم تو تاپیکای قبلش خودش گفته هشتمم

اون سوال دی ای آن هم ک‌پرسیده ماله علوم هشتم 😐😐 ما همسایمون هشتم میاد علوم واسش بگم اینارو داشت 

ایمه هَررر آرزو کِیمِن بَقیه و پِی رَسین...💔 وِی شهر باید بِچِم یَ شهَری غَمه...🖤خدایا راس بوش ! بقیع اَگرَدِت نِسبَتی دیرن؟!🥲
سلااام چطوری زهراااا؟؟؟ کجا بودی؟؟؟ ابرمامانم

عه سلام

چطوری عزیزم

فدات شم 

کاربریم پریده بود 

بعد که برگشت گوشیم وصل نمیشد 

با  گوشی شوهرم یک ماهه دارم میام

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
عه سلام چطوری عزیزم فدات شم  کاربریم پریده بود  بعد که برگشت گوشیم وصل نمیشد  با ...

چندبار تگت کردم .دلم برات تنگ شده بود.چه خبر؟؟😍😍😍

چندبار تگت کردم .دلم برات تنگ شده بود.چه خبر؟؟😍😍😍

عزیزمی

دوباره ۹۰ کیلو شدم😓😓😓

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
اون سوال دی ای آن هم ک‌پرسیده ماله علوم هشتم 😐😐 ما همسایمون هشتم میاد علوم واسش بگم اینارو داشت&nb ...

تاپیک سیبیلاشو دیدم .دی ان ای ندیدم😁

بچ س 🤣🤣🤣 بزار خالی بشن عقده ای میشن

ترکید

2824
2823
2791
2779
2792