2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خدا حفظت کنه اسی جان. ولی من قشنگ دو سه هفته اس هررررچی عکس میبینم همه از دَم هم سن و سال توان.چقدر ...

من ۲۱ سالمه ولی اگر عکس بزارم فکر میکنید ۱۳ هستم

خخخخ

به لطف خدا من روز به روز به خوشبختی نزدیک تر میشم  
۳۲

وااای دیگه چیزی نمیتونم بگم😶ببخشی منم ۲۶

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
خدا حفظت کنه اسی جان. ولی من قشنگ دو سه هفته اس هررررچی عکس میبینم همه از دَم هم سن و سال توان.چقدر ...

۱۸ سالمه سن یه عدده مهن عقل آدمه که بالغ شده باشه! یه آدم حتی اگر ۶۰ سالش باشه و عقلش اندازه بچه ۵ ساله باشه بچه اس! وگرنه همه بزرگ میشن ولی همه شعور و عقل ندارن

وااای دیگه چیزی نمیتونم بگم😶ببخشی منم ۲۶

۲۶ خوبه.

منظورم ۱۴ یا ۱۵ ساله ها هستن.

البته استارتر گفت ۱۸ سالشه من فک کردم ۱۴سالشه خیلی بیبی فیسه

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

۱۸ سالمه سن یه عدده مهن عقل آدمه که بالغ شده باشه! یه آدم حتی اگر ۶۰ سالش باشه و عقلش اندازه بچه ۵ س ...

تو قشششنگ از عکست معلوم بود ۱۴ .۱۵ ساله ای.چرا دروغ میگی.

زشته .ادم هارو سرکار نزار.دروغ نگو.راستشو بگو.

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

۱۸ سالمه سن یه عدده مهن عقل آدمه که بالغ شده باشه! یه آدم حتی اگر ۶۰ سالش باشه و عقلش اندازه بچه ۵ س ...

خجالت کشیدی استارتر؟

مطمئن باشید اگر من و هم سن و سالام که ۱۵ یا ۱۴ سللنه دو سه سال سنمون‌ رو بالا می بریم برای اینکه همه شما بزرگا ما رو خرد می کنید!!! نی نی سایت مال همه اس نه فقط شما! مگه نمی‌آید اینجا از تجربات‌ دیگران استفاده کنید؟؟؟ ما آدم نیستیم؟؟؟ تبعیض قائل نشید بین سن! سن عدده نه عفل و درک و شعور و تجربه 

مطمئن باشید اگر من و هم سن و سالام که ۱۵ یا ۱۴ سللنه دو سه سال سنمون‌ رو بالا می بریم برای اینکه همه ...

دروغ نگو زشته.

به شعور ادم توهین میکنی.

عکستو گزاشتی تابلو بود سنت.بعد برگشتی به دروغ میگی ۱۸سالمه .که چی اخه؟

از اوا بگو ۱۴سالمه مگه میخورنت؟

به هرحال خواستم بگم دروغ گویی کار بسیااار زشتیه.

همین!

دیگه دروغ نگو افرین

هوم چه حکیمانه 

مولانا امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله فرمودند زکات عقل تحمل نادانان است... مذهبی نماهای صاحب دین جدید لطفا هرگر روی پست های من ریپلای نزنید بحث دین و مذهب جای نظرات شخصی و تفسیر به رای نیست نیازی به تفاسیر به نَفْس شما ندارم ثقلینِ راه گشای تمام بشریت برای من کافی است... اگر جواب نمیدم یعنی لایق جواب دادن نیستید یعنی متوجه شدم انقدری🤏🏿 شعورمند و متفکر نیستید که با شما تبادل نظر داشته باشم یعنی فهمیدم اهل سفسطه و جدل هستید نه تفکر و تعقل... در شأن خودم ندیدم وقت بذارم همکلام بشم با تشکر. 🤌🏿اگر به شخصه در برابر اهانت های شما کوتاه میام جواب نمیدم به خودم و باقی کاربرها احترام میذارم و در کرانه های فرهنگی و شخصیتی من نیست مقابله به مثل کنم پس ادامه نده فکر نکن خیلی باحالی من کم آوردم تو الان شاخ شدی 😉🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و شیعة و محبه والمستشهدین بین یدیه🤲🏻 💚اَللّـهُمَّ اَرِنيِ الطَّلْعَةَ الرَّشيدَةَ ، وَ الْغُرَّةَ الْحَميدَةَخدايا بنمايان به من آن جمال ارجمند و آن پيشانى نورانى پسنديده را💚
دروغ نگو زشته. به شعور ادم توهین میکنی. عکستو گزاشتی تابلو بود سنت.بعد برگشتی به دروغ میگی ۱۸سالمه ...

نیاز نیست درس ادب به من بدید خودم مادر دارم پدر دارم بهم یاد میدن شما یاد بگیر که سن عدده ته عقل و شعور و درک اوکی خانم بزرگ؟؟؟

2824
2823
2791
2779
2792