2777
2789

بعد یک ماه و نیم ما عید رفتیم خونشون خونه من نیومدن عید دیدنی اصلا نمیان بعد تو عید یسری جریانات شد دیگه من نرفتم بیام البته اونام از خداشون بود . بعد فهمیدم که آش نذری پخته حالا به اون خاطر زنگ زده که بیا بنظرتون برم یا نرم؟با من خوب نیستن فقط میخاد تو مردم و فامیل فردا نگن عروسش نبود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شیره به شیره باردارم بعد این یکی بچمم دختره شوهرم میگه خوشم به فامیلم نمیاد بری اونجا ازت هی سوال ...

خب پس راحت میتونی بهانه جور کنی...بعدش از خودت یا شوهرت پرسیدن چرا نیومد بگو حالت تهوع داشتم حالم خوب نبود

من شیره به شیره باردارم بعد این یکی بچمم دختره شوهرم میگه خوشم به فامیلم نمیاد بری اونجا ازت هی سوال ...

حالا کار به باقی مسایل ندارم

ولی حالا دختر باشه مگه گناهه

با افتخار بگو دختره 

اگر میدونی اونجا بهت بی محلی یا بی احترامی میشه بگو حالت ناخوشه نرو

برو ولی سنگین رنگین باش برگرد بهتر تو از شوهر برا ادم فامیل در نمیاد😄

اصلا نمیپرسه مردی زنده ای ولی تو مردم یجوری نشون میده که اره ما خوبیم با عروسمون. بارها این رفتار و کردن مثلا میرن یچیزی میخزن میگن واسه عروسمون میخریم