دخترم ۲۰ روزشه،سه روزه همش گریه میکنه،چن ساعت که گریه میکنه آخرش بالا میاره بعد آروم میشه😥😭دلم براش میسوزه ,طفلک دیشب هر چی تو معدش بود با فشار بالا اورد بعد از خستگی خوابش برد
در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
دختر منم اینطوری بود شیر من و میخورد خییلی میخورد معدش پر میشد بازم میخورد بعد بالا میاورد رفلاکسم نداشت
مابین شیر دهی آروغشو بگیر هر چند بار ٫
در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
خونتون گرم نیست؟ دق کردن واسه چی؟ خب همه بچه ها استفراغ میکنن بزرگ میشه یادت میره
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
گریه هم میکرد؟دختر من خیلی اروم بود سه روزه همش گریه میکنه،میخوابه دو دقیقه بعد بیدار میشه و گریه😭
یادم نیست گریه میکرد یا نه ولی رفلاکسم باشه ناراحتی نداره که به سری چیا رو باید رعایت کنی زیر تشکش یه چی بزار ک شیب دار بشه موقع خواب زیادم بهش شیر نده کم کم بده هی اروغشو بگیر زود ب زود بهترم میخوابه ،
رفلاکس ی سری علایم داره