2777
2789

دخترم ۲۰ روزشه،سه روزه همش گریه میکنه،چن ساعت که گریه میکنه آخرش بالا میاره بعد آروم میشه😥😭دلم براش میسوزه ,طفلک دیشب هر چی تو معدش بود با فشار بالا اورد بعد از خستگی خوابش برد

خدایا شکرت که زندگی شادی دارم😍

عاروقشو میگیری؟

شیر خشک مبخوره یا شیر خودت؟

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا اروغشو نمیگیری یا گرم میگیریش 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
احتمالا رفلاکسه مخصوصا اگر سر ساعت خاصی اتفاق میفته داروهای مختلفی برای این موضوع هست باید ببینی کدو ...

وقت دکتر گرفتم عصر میبرمش دعا کن چیزیش نباشه😭 

معمولا شبا بود ولی امروز از صب دوبار بالا اورده همشم گریه

اره عاروق میزنن،شیر خودمو میدم

دختر منم اینطوری بود شیر من و میخورد خییلی میخورد معدش پر میشد بازم میخورد بعد بالا میاورد رفلاکسم نداشت 

مابین شیر دهی آروغشو بگیر هر چند بار ٫

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
وقت دکتر گرفتم عصر میبرمش دعا کن چیزیش نباشه😭  معمولا شبا بود ولی امروز از صب دوبار بالا اورد ...

هیچیش نیست بابا نترس 😘😘😘

خیلی از بچه ها اینجور میشن . اگر شیر خودت میخوره همراه غذات زیر سیاه بخور خوبه شیرتو صاف میکنه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
😭هم آروغ میزنه هم لباسش نازکه،دارم از غصه میمیرم

خونتون گرم نیست؟ دق کردن واسه چی؟ خب همه بچه ها استفراغ میکنن بزرگ میشه یادت میره

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
خونتون گرم نیست؟ دق کردن واسه چی؟ خب همه بچه ها استفراغ میکنن بزرگ میشه یادت میره

نه تهرانم هوا خنکه،پنجره ها هم بازه،اخه نمدونم چشه،هیچ کاریم از دستم بر نمیاد عذاب وجدان میگیرم

دختر منم اینطوری بود شیر من و میخورد خییلی میخورد معدش پر میشد بازم میخورد بعد بالا میاورد رفلاکسم ن ...

گریه هم میکرد؟دختر من خیلی اروم بود سه روزه همش گریه میکنه،میخوابه دو دقیقه بعد بیدار میشه و گریه😭

گریه هم میکرد؟دختر من خیلی اروم بود سه روزه همش گریه میکنه،میخوابه دو دقیقه بعد بیدار میشه و گریه😭

یادم نیست گریه میکرد یا نه ولی رفلاکسم باشه ناراحتی نداره که به سری چیا رو باید رعایت کنی زیر تشکش یه چی بزار ک شیب دار بشه موقع خواب  زیادم بهش شیر نده کم کم بده هی اروغشو بگیر  زود ب زود بهترم میخوابه ،

رفلاکس ی سری علایم داره