2777
2789
از مضرات کودک همسریه دیگه ۷ ساله ازدواج کردم اما خوب فقط بارداریشون بامنه بقیه اش با پرستاره پدر مثل ...

وضع مالیش خوبه پس با این حساب

میوتی میم🐈یه تعلیقی بیچاره😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وضع مالیش خوبه پس با این حساب

وضع مالیش خیلی عالیه ولی اخلاقش صفره😑

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 
بیشتر ببینید
منم مثه خودتم ۷ساله متاهلم ولی یدونه بیشتر ندارم ماشالا برا تو دوقلو هست بعدش برو لوله هاتو ببند

خداحفظش کنه

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 
بیشتر ببینید
منم مثه خودتم ۷ساله متاهلم ولی یدونه بیشتر ندارم ماشالا برا تو دوقلو هست بعدش برو لوله هاتو ببند

لوله رو دیگه نمیبندن مگه اینکه برای مادر خطرناک باشه باردای میگن جمعیت کشور روبه پیریه

بیشتر ببینید
الهی عزیزم زیر بار مشاوره نمیره 

یکی دوبار بردمش بهتر شده تا پای طلاقم رفتم بخاطر دخترا قبول کرد بیاد مشاوره برای اینکه جدا نشیم

بیشتر ببینید
توی عوارض کلومیفن نوشته احتمال چند قلو زایی رو. بالا میبره منم میخوردم یه زمانی برای ناباروری ثانوی ...

عزیزم خوب چیکار کردی که دفع شد ناباروری ثانویت

ما 7تا خواهریم با 2تا برادر .خدایا هممونو سلامت نگهدار.مادرمو امسال از دست دادم بدون خداحافظی واسش صلوات بفرستین ممنون میشم😢😢

ببخشید رفع

ما 7تا خواهریم با 2تا برادر .خدایا هممونو سلامت نگهدار.مادرمو امسال از دست دادم بدون خداحافظی واسش صلوات بفرستین ممنون میشم😢😢

طبق نظر پزشک دارو مصرف کردم حدودا سه ماه

خدا رو شکر جواب داد

البته بارداریم دووم نداشت و سقط شد اما به صورت طبیعی ۶ ماه بعد از سقطم باردار شدم

آسمان همه ی ما آبی است .....  
طبق نظر پزشک دارو مصرف کردم حدودا سه ماه خدا رو شکر جواب داد البته بارداریم دووم نداشت و سقط شد ام ...

خدارو شکر

مدیکوره؟؟ نه عزیزم مبارکه من دوماهه آرزومه اینجور بشه بیبی چکم ولی نشده😔

آره عزیزم مدیکوره انشالله هر چی به صلاحتونه همون بشه منم تنبلی تخمدان دارم فولیکول غالبم نداشتم