2777
2789
خوشبحالت زایمانت نزدیکه من از کمر درد دارم هلاک میشم

عزیزم حق داری. دوقلو خیلی سخت تره. 

انشالله خدا کمکت کنه زود بگذره. 

اتفاقا من شبا که خوابم نمی‌بره، از کمر درد و بدن درد اذیتم، همه ش با خودم میگم اینایی که دوقلو دارن چقد سختشونه. 

واااای چقد خوب😍😍😍

دوتا دوقلو داری واقعا؟!

چه جالب. تو فامیلتون کسی داشته؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حدود ۵ ،۶ ماه لتروزول خورده بودم این ماه ولی فولیکول غالب نداشتم تنبلی تخمدان دارم 

لتروزول چجوری خوردی از چند سیکل تا چند روزی چندتا

دختر زیبای من،زود از پیش خدا بیا تو دلم منو بابایی منتظر هستیم 

مبارکه 

بااین حال خوبت دعاکن براهمه منتظرا😍🌹❤️

بهترین حس دنیاحس مادرشدن هستش امیدوارم همه خانومهای سرزمینم این حس روتجربه کنن 🤲🤲🤲🤲خداجوووووونم ممنوووووون🙏🙏🙏بعداز۵سال انتظاردقیقاروزتاسوعابی بی چکم مثبت شدخدایاااااااااشکررررررررت🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲ازخدامیخوام همه اون مادرانی که منتظرهستن خدامثل من دلشونوشادکنه الهی امین🤲🤲🤲دوستان دعاکنین خدانی نی موسالم وصالح بزاره بغلم🙏🙏🙏🙏
بیشتر ببینید
وااای خداااا.خوش بحالت خدا حفظشون کنه.این بار جنسیتشون چیه؟چیکار کردی که تنبلیت خوب شد

اینبار جفت پسرن من کلومیفن و برگ سنجد و گیاه باه زنان خوردم طناب زدم باشگاه رفتم

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 
بیشتر ببینید
برای تنبلی  چه دارویی استفاده کردی

باه زنان و برگ سنجد و کلومیفن

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 
بیشتر ببینید
اینبار جفت پسرن من کلومیفن و برگ سنجد و گیاه باه زنان خوردم طناب زدم باشگاه رفتم

خدا نگه داره واست

ما 7تا خواهریم با 2تا برادر .خدایا هممونو سلامت نگهدار.مادرمو امسال از دست دادم بدون خداحافظی واسش صلوات بفرستین ممنون میشم😢😢
خداحفظشون کنه😍😍😍

حس میکنم مال تو ام دوقلو بی بی چک منم سر دخترام خیلی پررنگ بود

بیشتر ببینید
خدا نگه داره واست

مرسی قسمت همه منتظرا بشه انشالله

بیشتر ببینید
مرسی قسمت همه منتظرا بشه انشالله

تورو خدا واسم دعا کن خدا به منم دختر بده و بار دار بشم😢

ما 7تا خواهریم با 2تا برادر .خدایا هممونو سلامت نگهدار.مادرمو امسال از دست دادم بدون خداحافظی واسش صلوات بفرستین ممنون میشم😢😢

برگ سنجد از کجا گیر آوردی! ؟

من زمانی که اقدام بودم شنیده بودم برگ سنجد باعث دوقلویی میشه. کل مشهدو زیر پا گذاشتم گیر نیومد. همه عطاری ها هم بهم میگفتن بیخود نگرد، نیست.