2777
2789

دوست نداری بچه دار شی؟ 

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خداروشکر عزیزم مثبته😍

دعاکن ان شاءالله منم این ماه مامان بشم به لطف خدا

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین
۱۶ روز گذشته ولی تنبلی تخمدان دارم هر ماه دوفاستون میخوردم پریود میشدم دکترمو عوض کردم گفت دوفاستون ...

منم فولی قالب نداشتم ولی دوقلو باردار شدم تنبلی شدیدم داشتم الان دخترام ۷ ماهشونه دوباره ام باردارم 😑دوقلو

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 
بیشتر ببینید

مبارکه مامان شدی.عزیزم میشه بگی این ماه چیا خوردی که تبلیت رفع شده

ما 7تا خواهریم با 2تا برادر .خدایا هممونو سلامت نگهدار.مادرمو امسال از دست دادم بدون خداحافظی واسش صلوات بفرستین ممنون میشم😢😢

چقد پر رنگ

مبارکه🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

بیشتر ببینید
منم فولی قالب نداشتم ولی دوقلو باردار شدم تنبلی شدیدم داشتم الان دخترام ۷ ماهشونه دوباره ام باردارم ...

وااای خداااا.خوش بحالت خدا حفظشون کنه.این بار جنسیتشون چیه؟چیکار کردی که تنبلیت خوب شد

ما 7تا خواهریم با 2تا برادر .خدایا هممونو سلامت نگهدار.مادرمو امسال از دست دادم بدون خداحافظی واسش صلوات بفرستین ممنون میشم😢😢
منم فولی قالب نداشتم ولی دوقلو باردار شدم تنبلی شدیدم داشتم الان دخترام ۷ ماهشونه دوباره ام باردارم ...

برای تنبلی  چه دارویی استفاده کردی

دختر زیبای من،زود از پیش خدا بیا تو دلم منو بابایی منتظر هستیم 
حدود ۵ ،۶ ماه لتروزول خورده بودم این ماه ولی فولیکول غالب نداشتم تنبلی تخمدان دارم 

امپول هم زدی ؟ 

عضو گروه مانکن های زیبا .. گروه بنفش ..وزش شروع 71.. تاریخ 1401/03/28... هدف اول 65... هدف دوم 60 ..هدف نهایی 55.... شروع رالی تابستان ... 1401/03/29...وزن اخر تابستان 60
بیشتر ببینید

وی خدا ۷ ماه

خودت دوباره اقدامیدی یا ناخواسته؟؟

الهی بسلامتی

الان جنسیتشون چیهه😍😍