2821
2789
عنوان

بی پولی

136 بازدید | 14 پست

بچه ها من یه دختر جوونم ولی خوانوادم برای خرج لباس  واینا زیاد برام خرج نمیکنن بنظرتون چی کار کنم خسته شدم دوس دارم لباسایی که میخام و بگیرم(خوانوادم وعضشون بد نیست ولی فقط واسه خرج خونه خیلی خوب هزینع میکنن.

میتونی کار کنی عزیزم

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منکه سرکارمیرفتم‌کل حقوقمو خرج خودم میکردم بهترین دوران زندگیم بود حتی یه شغلم دو شیفت بود ولی خیلی راضی بودم حقوقش عالی بود

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

منم همین شرایط رو دارم

ولی با تفاوت اینکه واقعا دستشون خالیه

خنک آن قمار بازی که بباخت هرچه بودَش، بنماند هیچش الّا، "هوس قمار دیگر"...🎲 دوستدار کتاب و ادبیات😍🐾 تاپیک‌های ماورایی و متافیزیکی، فیلم و سریال، کتاب و اطلاعات عمومی تگم کنین👻🐾 یک عدد INFJ🌱🙂 کاربر خانوم هستم😌💙
نمیزارن برم سرکار اگه میزاشتن میرفتم از خدام بود

بابای منم اوایل نمیذاشت،ولی من منطقی صحبت کردمو راضیش کردم با خودم بردمش محیط کارمودید و قبول کرد

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
بابای منم اوایل نمیذاشت،ولی من منطقی صحبت کردمو راضیش کردم با خودم بردمش محیط کارمودید و قبول کرد

بابام راضی نمیشه خیلی قده یه اتفاقاتی افتادتو گوشیم یچیزی دید چتارو خوند با پسر واسه همین اعتماد نمیکنه ولی من ۱۸سالمه طبیعیه چت کردن

خوانواده من خرج خونه خوب میکنن ولی واسه لباس مباس  زیاد نه

باهاشون حرف بزن اگه توان مالیتون بالاست

روحت پیر میشه

خنک آن قمار بازی که بباخت هرچه بودَش، بنماند هیچش الّا، "هوس قمار دیگر"...🎲 دوستدار کتاب و ادبیات😍🐾 تاپیک‌های ماورایی و متافیزیکی، فیلم و سریال، کتاب و اطلاعات عمومی تگم کنین👻🐾 یک عدد INFJ🌱🙂 کاربر خانوم هستم😌💙
بابام راضی نمیشه خیلی قده یه اتفاقاتی افتادتو گوشیم یچیزی دید چتارو خوند با پسر واسه همین اعتماد نمی ...

پدر من از پدر توام سختگیرتر بود گوشیو ازم گرفت،تنها راهم این بود که اعتمادشو جلب کنم طول میکشه ولی موفق میشی،شاغل شدن زندگیتو‌از هر نظربهتر میکنه ارزششو داره بخاطرش یکم سختی بکشی