2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کیست من ۳۲میلی متره 

داروهم که خوردم علائمشو مث لگن درد دیگه ندارم

میتونم طبیعی حامله شم؟ 

اگه کسی از مشکل اندومتریوز سردرمیاره بهم درخواست بده ممنون💜      دعا کنید منم مامان شم... 
مشکل اندومتریوز دارم ولی نفهمیدم چی گفتی من خیییلی نگرانم شما بچه داری؟ 

آره نگران نباش من بعد اندومتریوزم یه بچه آوردم‌..البته عمل نکردم.....چون دکتر گفت احتمال نازایی هست ولی با قرص خوب شدم

در دوچال گونه ات دنیای من جا می شود ،عاشق دنیای خویشم لحظه خندیدنت 😍
آره نگران نباش من بعد اندومتریوزم یه بچه آوردم‌..البته عمل نکردم.....چون دکتر گفت احتمال نازایی هست ...

چ قرصی خوردی 

تا کی اقدام بودی

اگه کسی از مشکل اندومتریوز سردرمیاره بهم درخواست بده ممنون💜      دعا کنید منم مامان شم... 
مشکل اندومتریوز دارم ولی نفهمیدم چی گفتی من خیییلی نگرانم شما بچه داری؟ 

عزیزم نگران نباش، من با مشکل کیست و فیبروم و تنبلی تخمدان و آندومتریوز دو تا بچه دارم. فقط باید تحت نظر پزشک متخصص زنان خوب باشی 

چ قرصی خوردی  تا کی اقدام بودی

رفتم بیمارستان میرزا کوچک خان...اسمش یادم نیست...همون ماه اول باردارشدم

در دوچال گونه ات دنیای من جا می شود ،عاشق دنیای خویشم لحظه خندیدنت 😍
عزیزم نگران نباش، من با مشکل کیست و فیبروم و تنبلی تخمدان و آندومتریوز دو تا بچه دارم. فقط باید تحت ...

انقد ناامیدم که نگو یکساله اقدامم🙁

رفتم بیمارستان میرزا کوچک خان...اسمش یادم نیست...همون ماه اول باردارشدم

ویزان نبود اسمش؟؟ 

بمن ویزان تجویز کرد دو ورقه ش شد دومیلیون

انقد ناامیدم که نگو یکساله اقدامم🙁

اصلا ناامید نباش فداتشم، من بچه ی اولمو کیستم خیلی بزرگ بود که دکتر گفت باید عمل بشی ولی یه دوره قرص ال دی خوردم کیستم کوچکتر شد و 6 ماه بعد باردار شدم. بارداری دومم خیلی فیبرومهای زیادی داشتم و آندومتریوز ضخامت دیواره رحمم هم زیاد بود. خلاصه اینکه اصلا نگران نباش باردار میشی. من موقع پریودیم درد و خونریزیهای شدید همراه با لخته های خونی بزرگ هم داشتم.