2777
2789
عنوان

به این حد از .....🤲😎🥸

134 بازدید | 11 پست

بی خیالی رسیدم که فردا امتحان از کل کتاب دارم .📚

ولی هیچی نخوندم 😶😬

عذاب وجدان هم ندارم 🐣

ناراحت هم نیستم 🔫

به خودم هم نمیام 

پ ن (مسخره ام نکنید ).

بنظرم این جملات رو باید با آب طلا نوشت✨"من از آنچه که هستم و آنچه که دارم خجالت نمیکشم! این خانواده ی منه. این هوش منه. این ماشین منه. این خونه منه.من از هیچ چیز مربوط به خودم شرمنده و خجالت زده نیستم. از سنم، قدم، وزنم، پدرم و مادرم و.. خجالت نمیکشم؛ اینها واقعیت زندگی منه!قراره من خوبِ خودم باشم نه اینکه خوب و بد بودنم رو با متر شما اندازه بگیرم. من به این دنیا نیومدم تا با ملاک های دیگران زندگی کنم✨🌷از شکست خوردن نترسید از اینکه چیزی رو امتحان نکنید، بترسید!تصمیمات الانم، نتایج فردای من رو می سازه...اگه الان زانوی غم بغل بگیرم و ناامید و نالان، هیچ کاری نکنم، یک سال بعد هم در همینجایی خواهم بود ک الان هستم...اما من تسلیم نمی شوم، تصمیم میگیرم انتخابهای جدیدی داشته باشم و تا رسیدن به استقلال مالی و زندگی دلخواهم، یک لحظه هم نا امید نشوم🔆 من قهرمان زندگی خودم هستم🔆 من تعیین کننده سبک زندگیم هستم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه کنیم 🤔

۲ سال کاربر خاموش بودم 🥲به خووم گفتم هر وقت باردار شودی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شودم امیدوارم به زودی هم باردار بشم 😊😊😊🤰🤱😊❤لطفا باهم مهربون باشید 😘😘 من به امسال امیدوارم🌾🌾

کارِت درسته👌🏻

🖤🕊                                                                                                                                                                                   خون جاری در خیابانها از مقابل خانه‌ی شما نمیگذرد؟                               

بله دیر روز رفتم خونه خالم 

نوه هاش یکی شون امتحان دینی داشت 

یکی ریاضی عین خیال شون هم نبود 

پسره که رفته بود با دوستاش بیرون 

دختره هم که میگف صبح خوندم 

بعد من وقتی امتحان داشتم تا شب 

هی مرور میکردم حتی اگه تموم شده بود 😑

نی نی ها رو خیلی دوس دارمممممممم   
کارِت درسته👌🏻

نه بابا 🤒

اینجوری که ....

بنظرم این جملات رو باید با آب طلا نوشت✨"من از آنچه که هستم و آنچه که دارم خجالت نمیکشم! این خانواده ی منه. این هوش منه. این ماشین منه. این خونه منه.من از هیچ چیز مربوط به خودم شرمنده و خجالت زده نیستم. از سنم، قدم، وزنم، پدرم و مادرم و.. خجالت نمیکشم؛ اینها واقعیت زندگی منه!قراره من خوبِ خودم باشم نه اینکه خوب و بد بودنم رو با متر شما اندازه بگیرم. من به این دنیا نیومدم تا با ملاک های دیگران زندگی کنم✨🌷از شکست خوردن نترسید از اینکه چیزی رو امتحان نکنید، بترسید!تصمیمات الانم، نتایج فردای من رو می سازه...اگه الان زانوی غم بغل بگیرم و ناامید و نالان، هیچ کاری نکنم، یک سال بعد هم در همینجایی خواهم بود ک الان هستم...اما من تسلیم نمی شوم، تصمیم میگیرم انتخابهای جدیدی داشته باشم و تا رسیدن به استقلال مالی و زندگی دلخواهم، یک لحظه هم نا امید نشوم🔆 من قهرمان زندگی خودم هستم🔆 من تعیین کننده سبک زندگیم هستم 

عه منم فردا نهایی دینی دارم از 5 6 غروب شروع میکنم تا شب میخونم ایشالله تموم میشه

داشتم بنیامین گوش میدادم تو یه جای آهنگ میگفت "آره خوب بلدم قدم بزنم"   اصن پشمای آدم میریزه از این همه توانایی که خدا به این آدم داده 😂
عه منم فردا نهایی دینی دارم از 5 6 غروب شروع میکنم تا شب میخونم ایشالله تموم میشه

خوشبحالت