2777
2789
عنوان

اونایی که زندگی پس از زندگی رو دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 33 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از یکی از اشناها شنیدم خیلی سال پیش خیلی ادم ساده ای هست فک نمیکنم دروغ میگفت

من نمیکنم چون هر چی بهمون گفتن ضمیر ناخودآگاه همونو نشون میده وگرنه هیچ مسلمونی تو اون عالم مسیح رو نمیبینه 

وای توروخدا اینقدر زود باور نباشید

باشه بزرگوار

♥️در تاپیکهای ختم صلوات لطفا منو تک کنید♥️🌼گروه ختم قرآن و چله و‌نماز داریم تو واتساپ اگه دوست داشتید درخواست دوستی بدید🌼♥️شرط ورود به گروه ما فعال بودنه♥️🌼خانمهای روشن فکر لطفا ریپ نزنید 🌼
من نمیکنم چون هر چی بهمون گفتن ضمیر ناخودآگاه همونو نشون میده وگرنه هیچ مسلمونی تو اون عالم مسیح رو ...

اون اصلا تو این چیزا نیست یه ادم ساده که سرش تو زندگیشه سوادم زیاد نداره بنده خدا فقط یه چیزایی میگفت 

بدون امضا

خب بگه مگه هر کی سربه زیره هر چی بگه درسته

نه که سر به زیره حرفاش درسته میگم اون مطمعنم دروغ نمیگفت حالا هر کس خودش هرجور دوس داره زندگیشو میگذرونه اگه اون دنیایی باشه که عالیه اگه نباشه هم مثل یه انسان زندگی میکنیم 

بدون امضا

اونایی که به زندگی پس از مرگ اعتقاد ندارن، یعنی فکرمیکنید با مرگ همچی تموم میشه؟

به نظر من با مرگ یه لول بالا تر میریم 

انگار از فضای سه بعدی وارد بعد چهارم میشیم چون زمان دیگه اون دنیا معنی نداره 

به نظرم تنها گیر ما حق الناس هستش