2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هم خودم هم مامانم کمک کرد ولی خب قصد کمک نداشت دیگه نوبت زدم صندوقایی که نوشتم درنیومدم دیگه داد البته دست و بالش پر نبود که بخواد بده

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

طلاهایی ک همسرم خریده بود  رو بعد ازدواج فروختم عمل کردم که الان میگم...

ایکااااااش مجردیم کاردرمنزل اینامیکردم عمل میکردم یا وسیله های جرتی ک توی جهازم خریدم و بعد هفت سال یبارم استفاده نکردمو نمیخریدم و جاش عمل میکردم من ۹۷ با ۶میلیون عمل کردم  سال۹۰اینا راحت میتونستم با دومیلیون عمل کنم

دیشب فیلم عروسیمو دیدم دماغم خیلی ضایع افتاده🤣🤣🤣گرچه شوهرم اونموقعهام خیلی بیشترازالان عاشقمممم بود

مگه چند شد هزینش

11تا 1سال و خورده ای پیش

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.