shatoot35 مدیر استارتر عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 368 عنوان پول عمل بینی تون کی داد؟؟ 267 بازدید | 28 پست خودتون یا بابا؟؟ 1401/02/31 | 10:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahrazzzzzzzzzzz عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 5850 شوهرم میخواد بده بابام میگه شوهرت بده شوهرم مبگه بابات چون فعلا عقدم
جینگولیی عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 2551 منک خودم دارم جمع میکنم .هر چی جمع میکنم باز گرونتر میشه الان ۱۰ تومن دارم میشه اگه امضامو دیدی برای ازدواجم یه دونه صلوات بفرستی 🙂 ...من به مستجاب شدن دعای شما عزیزان ایمان دارم ❤️🍀
nina7030 عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 17476 بابام سنم کم بود عمل کردم اونموقع خودم اونقدر پول نداشتم که گرچه رنج به جان میرسد،امید دواست☀️
fariha76 عضویت: 1400/02/30 تعداد پست: 37 منک خودم دارم جمع میکنم .هر چی جمع میکنم باز گرونتر میشه الان ۱۰ تومن دارم خب میگن شده ۲۷تومن بخاطر گرونی مملکت راسته یا ن
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11776 خودم ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
جینگولیی عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 2551 خب میگن شده ۲۷تومن بخاطر گرونی مملکت راسته یا ن والا چیبگم بعید نیست میشه اگه امضامو دیدی برای ازدواجم یه دونه صلوات بفرستی 🙂 ...من به مستجاب شدن دعای شما عزیزان ایمان دارم ❤️🍀
mahsa_1998_ عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 5057 من عقد بودم عمل کردمهمسرم داد خدا وسط غمات یه گل میکاره مطمئن باش♥