2777
2789
عنوان

پس انداز

195 بازدید | 6 پست

سلام خوبین کیا اینجا با پس انداز کردن تونستن به موفقیت برسن چطوری پس انداز کردین

بالاخرع درستش میکنم روز خوبو💪/تا خودت نخای هیشکی نمیتونه زندگیتو تغییر بدع اینا همه تلقینه/یه زن کوچک اما قوی ✌️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب میشه به عنوان پس انداز طلا خرید که هم یه جورایی ارزش پول حفظ بشه هم پول خرج نشه ؛وام گرفتن هم گزی ...

وام گرفتن ینی وامو چیکارش کنیم نمیتونیم قسط بدیم با این وضعیت گرونی شوهرمم درامد ثابتی نداره

بالاخرع درستش میکنم روز خوبو💪/تا خودت نخای هیشکی نمیتونه زندگیتو تغییر بدع اینا همه تلقینه/یه زن کوچک اما قوی ✌️
وام گرفتن ینی وامو چیکارش کنیم نمیتونیم قسط بدیم با این وضعیت گرونی شوهرمم درامد ثابتی نداره

خب بستگی داره برای چه کاری لازمتون بشه اون زمان یا اینکه همونم طلا میخرن بعضیا یا اگر زیاد باشه وامش چیزای دیگه منتها الان واما هم سودشون بالاس تقریبا و متاسفانه خونه و ماشین و این چیزام که وحشتناک اکثرا هم که قسط و وام فراوون دارن مردم من که خودم موندم با این همه وام و بدهی چیکار باید بکنیم