2777
2789
عنوان

بیاید ببینید تو گوشی شوهرم چی یافتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1761 بازدید | 56 پست
شما نمیدونید  چرا کل فالوراش دخترن؟؟؟ چرا میخواد تو چت خصوصی باهاشون چت کنه؟

ببین منو نه حرفی باید بزنی نه حساسیت نشون بدی نه اعصاب خودتو خورد کنی 

خواهرانه دارم بهت میگم زیادی حساس شدی مگه چیه بابا تو یه بازیه ۴تا دختر هم باشن حالا چرا خودتو اذیت میکنی؟توام با خونسردی بگو بازی رو منم دوست دارم نصب کنم بعد از ترس اینکه پسرا مثل خودش نیان با تو بحرفن به پت پت میوفته بگو اگه خوبه منم نصبش میکنم الکی هم خودتو اذیت نکن عزیزم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فردا مبخوام دخترمو بردارم و برای همیشه برم

فعلا زوده برای قضاوت عزیزم تا مطمئن نشدی از چیزی زندگیتو خراب نکن میدونم خیلی سخته ولی تا چیز قطعی ندیدی عجله نکن اول اینکه زیربار نمیره بعدم خودت همیشه این ذهنیتو داری که نکنه اشتباه کرده باشی

7ساله عروسی کردیم یه دختر3 ساله دارم  24 سالشه

چقدر اینجا همه چی عجیبه، پسر ۱۷ ساله عروسی کرده. اصلا مجردی ندیده.

فکر می کردم این موارد تک و توک هست.

برای تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان صلوات❤
ببین منو نه حرفی باید بزنی نه حساسیت نشون بدی نه اعصاب خودتو خورد کنی  خواهرانه دارم بهت میگم ...

گلم بازیه ولی این دخترارو فالو کرده برای چت شخصی

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

به خاطر یه بازی و یه پیام؟! زندگی خودت و دخترت مگه الکیه، خودت هم کنارش بشین باهاش بازی کن.

این دخترارو فالو کرده که به خصوصیشون پیام بده چرا متوجه عکس نمیشین بخاطر اینکع برای چت نمیدونسته باید چکار کنه با پشتیبانی چت کرده بدونه برای چت باید چکارکنه

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

چت دیدی؟هر وقت دیدی بزار برو اصلا خودم میام دنبالت خوبه    بخاطر خودت میگم بخدا سر هر چیزی ...

مطمئنی میای دنبالم؟؟؟ 

این دخترارو فالو کرده که به خصوصیشون پیام بده چرا متوجه عکس نمیشین بخاطر اینکع برای چت نمیدونسته بای ...

می دونیم. می گم اینقدر باهاش صمیمی شو که نتونه کاری کنه.

من فرهنگ جایی که زندگی می کنید رو نمی دونم. ولی در سن کم ازدواج کردید و اون کارهایی که یک مجرد می کنه رو شما و یا ایشون متاسفانه الان بخواهید انجام بدید براتون مشکل سازه.

سعی کن باهاش خیلی صمیمی باشی و وقتش پر باشه که نتونه و نخواد کاری کنه.

اگه ذاتش هوله هم که هیچی.

2790
2778
2791
2779
2792