2777
2789
عنوان

بیاید ببینید تو گوشی شوهرم چی یافتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1761 بازدید | 56 پست
گر تو با بد بد کنی پس فرق چیست

گاهی فقط خون خونو میشوره کاش بودی پارسال همین موقع که با زن رفیقش ریخت رو هم و منو اتیش زد قرص ارامبخش بود ک میخوردم و امپول مسکن بود که شب به شب میزدم تا لرز بدنم بیفته

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

گاهی فقط خون خونو میشوره کاش بودی پارسال همین موقع که با زن رفیقش ریخت رو هم و منو اتیش زد قرص ارامب ...

پس قبلا هم بهش فرصت دادی

این ادمو ولش کن به نظرم 

اصلا ارزش یه فرصت دیگه رو نداره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس قبلا هم بهش فرصت دادی این ادمو ولش کن به نظرم  اصلا ارزش یه فرصت دیگه رو نداره

بیشتر به اجبار میمونست تا فرصت!!! مادری که هیچکسو نداره بره با یه دختر 3ساله که خیلیییی مودب و با شخصیت و با استعداد و زیباس بی پشت و پناه کجا بره چه خاکی به سرش کنه

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

گاهی فقط خون خونو میشوره کاش بودی پارسال همین موقع که با زن رفیقش ریخت رو هم و منو اتیش زد قرص ارامب ...

تو دیگه شناختیش. پس ولش کن. اگه پول و خانواده حمایتگر داری، طلاق بگیر. اگه نداری صرفا همین که یه پولی دستت رو می گیره کافیه و مراقبت کن ا ی د ز و بقیه بیماری ها رو نگیری.

سر کار برو و مستقل شو بعد جداشو.

برای تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان صلوات❤
افرین بهترین کارو میکنی اونم مرده غیرت داره یدونه میزنه از وسط نصف میشی آخرشم هی لج و لجبازی و....

چه کلمه ی حال بهم زنیه که هزارتا کصافط کاریه مرد و باهاش پوشش میدین یا دارین خودتونو گول می‌زنید 

هر که او بیدارتر، پر دردتر  /  هرکه او آگاهتر تر رخ زردتر

باهاش صحبت کن. بگو داستان این بازی چیه و چرا این همه دختر فالو کرده و چرا میخواسته حتما چت کنه هم حرف تو دلت نمیمونه هم شاید داستان چیز دیگه. ای باشه اگه حرف هاش قانعت نکرد که دیگه. به قول خودت بچت و بردار و برو ولی قبلش حرف بزن ادم هرچقدر بد و پست هم. باشه باید بهش فرصت حرف زدن داد 

باهاش صحبت کن. بگو داستان این بازی چیه و چرا این همه دختر فالو کرده و چرا میخواسته حتما چت کنه هم حر ...

فقط نفرینش میکنم الان داره اینجا اذان میزنه صداش میاد من فقط واگذارش کردم به همین اذان😔😔همین خدا 

ایشالا همه چیز درست میشه عزیزم

هیچی درست نمیشه بدبختی ما ادما اینه که با همین حرفای چرتو خزعبلات خودمونو اروم میکنیم همه چی روز به روز بدتر میشه بهتر نمیشه هیچی بهتر نمیشه حال گند منم بهتر نمیشه 😭😭😭😭دختر 21 ساله که الان باید تو اتاقش خواب باشه کنار عروسکاش 

خودش یه مادره با جیگر سوخته که الان با تمام عجز و ناتوانی داره زجه میزنه و گریه میکنه به درگاه خدا

هیچی درست نمیشه بدبختی ما ادما اینه که با همین حرفای چرتو خزعبلات خودمونو اروم میکنیم همه چی روز به ...

اره تا تلاشی نکنی درست نمیشه  حالا چه جدایی چه ادامه دادنش و بهتر کردنش  برید پیش مشاور کمکتون میکنه 

اگه بخواید جدا. بشید پشتوانه دارید چه مالی چه خانوادتون 

2790
2778
2791
2779
2792