2777
2789
عنوان

حس بد

70 بازدید | 19 پست

سلام خانما، من یه مشکلی برام پیش اومد که نمیدونم نامزدم از روی کنجکاوی یه همچنین سایتی رو دیده و رفته توش یا از قصد!

بعضا دیده بودم که فیلم های مستهجن نگاه میکنه ‌یکی ‌دوبار منطقی باهاش برخورد کرده بودم ! اما اینبار خیلی اتفاقی داشتم یه چیزی سرچ میکردم تو گوشیش دیدم اینارو سرچ کرده که بودن با زنم و خواهرش و‌مادرش....

یا خواهر زن نون زیر کباب... رابطشم‌با خوانوادم معمولیه تاحالا همچین چیزی ازش ندیده بودم شوکه شدم اخه اصلا همچین ادمی نیست خیلی ساله میشناسمش موندم چی کار کنم نمیدونم قصدی سرچ کرده یانه.... دارم خل میشم یعنی ..... 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

واقعا ترسیدم یه چیزایی بود تو‌سرچش این سایتای داستای مزخرف که واقعا دلم نمیخواد یه مدت بیاد خونمون&n ...

من از یکی از آشناهامون دیدم که ازش توقع همچین حرکتی نداشتم آدم تحصیلکرده ام هست  دیگه اعتمادی ندارم به مردا 

لقمه‌ات مردار آمد شاهدت هم مرده‌ایدر میان این دو مرده چون نمی‌باشی نَفور ؟ مولانا..... https://t.me/papersilk_vibe

هرچقدر بیشتر بهش فکر کنی افکار مزاحم بیشتر میاد تو ذهنت

اره میدونم ولی چرا اینبار راجع به این موضوعات خواهر زن و‌مادرزن ‌واین  پاستا سرچ کرده یعنی حتی روم نمیشه ازش بپرسم چرا...

😭😭😭 یعنی خیلی حس بدیه خیلی میخوام بهش فکر نکنم نمیشه

مک هنوزم دورادور میبینمش حسه همیشه هس حتی اگه عوض بشن آدما  تو نمیتونی فراموشش  کنی پس کنکاش نکن .....

لقمه‌ات مردار آمد شاهدت هم مرده‌ایدر میان این دو مرده چون نمی‌باشی نَفور ؟ مولانا..... https://t.me/papersilk_vibe

اره میدونم ولی چرا اینبار راجع به این موضوعات خواهر زن و‌مادرزن ‌واین  پاستا سرچ کرده یعنی حتی ...

شاید از سر کنجکاوی بوده 

آقایون تو اینجور چیزا احتمال کنجکاویشون بیشتر از خانمها هستش 

مک هنوزم دورادور میبینمش حسه همیشه هس حتی اگه عوض بشن آدما  تو نمیتونی فراموشش  کنی پس کنک ...

اره کنکاش نمیکنم اما تا وقتی نامزدم ته توی این افکارو باید بی صدا در بیارم... برام دعا کنید 

خودمم سر دوراهی همین کنجکاوی یا عمدی بودن کارش موندم که سکوت کردم

بهترین کار همین سکوت هست و اینکه اصل رو بر کنجکاوی بزاری و بهش فکر نکنی چون با فکر کردن جیزی درست نمیشه