2821
2789
عنوان

ازسرنوشت

652 بازدید | 18 پست

چرا دارن انقد کشش میدن خیلی مسخره شده 

بعد چرا همه طرفدار هاشم ارامن😂فک کنم فقط من زوج هاشم نغمه رو دوست دارم

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

امشب بود؟

نه تا چهارشنبه میزاره

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼
ندیدم ،خوشم نمیاد زیادی لوس و مسخره شده

منم چند شب یبار میبینم ،بعد متوجه میشم هنوز گیر قضیه چند شب پیشه

خیلی کشش دادن این فصلو بیخود و بی جهت 

و انتخاب بازیگر نقش ارام اشتباه بود چون نشون میده ارام به هاشم علاقه مند میشه پس باید یه بازیگری رو انتخاب میکردن که از لحاظ سنی همسن و سال نغمه باشه و اون وقت رقابت ایجاد میشد 

خیلی کشش دادن این فصلو بیخود و بی جهت  و انتخاب بازیگر نقش ارام اشتباه بود چون نشون میده ارام ...

اره یکی از دلایلی که زوجشونو دوست ندارم واسه اینه اصلا بهم نمیان 

حتی خود خاکپورم یجا به ارام کف سناتون هم بهم نمیخوره

در حد همون دوست معمولی اوکین

انشب نشون داد؟؟؟

نو

کاملا مسخرس حیف وقت اخرش یا مدرش میمیره یا خودش. این بدبخت اول یتیم شد بعد سرطان گرفت.بعد اکیش گرفت ...

اصن تمرکز از رو هاشم و سعراب برداشته شده این فصل 

همش مینو و شاهین

خندان و مهتاب 

خاکپور و هاشم 

فرزام و ساریخانی

این وسط دو مین میزارن واسه سهراب و هاشم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز