2777
2789
عنوان

دلتنگشم.....

403 بازدید | 36 پست

۳ سال باهم بودیم الان یه ماهه جدا شدیم...

دلتنگ بقلشم

دلتنگ‌نگاهش..

دلتنگ چشاش 

صداش.

حالم اصلا خوب نیس نمدونم چجوری با این دلتنگی باید کنار بیام..

شماها وقتی دلتنگ کسی میشید که نیست چیکار میکنید؟

چه کسی گفت که مستی فقط از جام شراب است/من ز میخانه ی چشمان تو هر لحظه خرابم❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم 🥺 🖤 

سلام خوبی

چخبر چیشد 

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
سخته خدایی. انشاالله خدا به دلت آرامش بده🌹🌹 برای آرامش دل منم دعا کن🌹

مرسی عزیزم..حتما ...انشاله خدا به دلتون ارامش بده❤

چه کسی گفت که مستی فقط از جام شراب است/من ز میخانه ی چشمان تو هر لحظه خرابم❤
سلام عزیزم دیشب یکی از دوستان اینجا میگفت یه فرصت دیگه بده حرفاتون رو بزنین میخوام باهاش حرف بزنم&nb ...

واقعا😳

حالا میخای چ کنی حضوری بحرفی ؟ فایده داره؟

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122

من خیلی بهش پیام میدادم اوایل اونم جوابمو نمیداد بعد که واقعا تموم شد دوروز خودمو تو اتاق حبس کردم به حدی گریه کردم که تو دو روز زیر چشام سیاه کبود شد به حدی خودمو زدمو زار زدم که الان ۵ماه شده اصلا نمیدونم کی ۵ماه شد

بدون امضا

مزار شهدا برو با شهدا دردودل کن خیلی اروم میشی 

یا تو دل شب دو رکعت نماز بخون و با خدا دردودل کن 

باز اروم میشی 

ان شالله خدا بهت ارامش بده بانو 💕

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕