2821
2789
عنوان

سن خاستگار

260 بازدید | 40 پست

سلام خانومای خوب نی نی سایت.میبخشید.من ۲۲سالمه و مجردم اما یه عالمه خاستگار های خووب دارم.همه میگن خاستگار ی بهاری داره هرچقدر سنت بیشتر نشه دیگه کمتر و سطح پایین تر میشه تجربه بعضیارو که دیدم.همین بوده.نظر شما چیه؟؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه عالمه خوب.  خوب برو

دقیقا😂😂

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که زندگی بهت یاد داده چیه میگم هرجای زندگی حالت با کسی و چیزی خوب نبود ترکش کن. مهم نیس تا کجا پیش رفتی. مهم نیس چقد زمان گذشته. میگم هیچ وقت برای ترک مسیر و آدم اشتباه دیر نیست. میگم هیچی توی زندگی مهم تر از این نیست که حالت خوب باشه. هیچ چیزی و هیچ کسی ارزش آزار دیدن رو ندارهمیگم اولویت زندگیت حال خوبت باشه. چون یه جایی وقتی به گذشته نگاه می کنی می بینی سر آدما و اتفاقاتی اذیت شدی که حالا هیچ جایی تو زندگیت ندارن..

منم همسن تو ام ..کلی خواستگار دارم 

اتفاقا هر چی بیشتر میگذره خواستگارای بهتر و بهتر تری میاد 

وبیشتر هم میشن ..ولی خب بعضی وقتا هم نوسان داره 

حقیقت گفتم الان بعضی از دوستان میگن اعتماد ب نفس چی از این حرفاا 

اگه هدف داری و علاقه ب درس فعلا ب هدفات فکر کن 

سنی هم نداری 

من آنه

یه عالمه خوب.  خوب برو

حقیقتا من واقعا از جونیم استفاده نکردم.زیاد با دوستام نگشتم.رل نداشتم.آرزوم مسافرت مجردیه.تازع کلی زحمت کشیدم امسال دارم ماشین میخرم

آره چون دختر هر چی جون تره بهتر و بیشتر هست 

حقیقتا من واقعا از جونیم استفاده نکردم.زیاد با دوستام نگشتم.رل نداشتم.آرزوم مسافرت مجردیه.تازع کلی زحمت کشیدم امسال دارم ماشین میخرم.بعد عروس شم پشیمون نمیشم؟

درسته

حقیقتا من واقعا از جونیم استفاده نکردم.زیاد با دوستام نگشتم.رل نداشتم.آرزوم مسافرت مجردیه.تازع کلی زحمت کشیدم امسال دارم ماشین میخرم.بعذ عروس شم شاید پشیمون شم☹️تازع من میخوام شاغل شم.مسافرت خارجی برمم

اگه اینطور فکر می‌کنی  پس زندگی کن فعلا  هنوز وقت داری واسه ازدواج  حقیقتا باید از ...

اما خاستگارای الانم همه ماشین و خونه و کار خوب و سن پایین اند.☹️🥲

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز