یکی بهم پیام میده از فامیل دور و گفت میخام بیام خواستگاری منم گفتم هر وقت اومدی آشنا میشیم الان هر جمعه میاد پیام میده خوبی خوبی چخبر چی بهش بگم نمیخام بلاک کنم چون قبلا کردم .... من زیا نمیشناسم که بخام چت کنم نه زیاد بدم میاد که بگم نمیخوامت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زندگی تک تک لحظه هاش ارزشمنده واقعا هر روزش... اگر واقعا از این پسر خوشت نمیاد و باهاش حال نمیکنی محترمانه بهش بگو یا با زبون تند بگو که دیگ پیداش نشه... چیزی هم که زیاده ماشالا شوهر... شما هم که گفتی معلمی خب راحت میتونی با یه معلم ازدواج کنی... زندگی بدی هم نخواهی داشت(میگی وضع مالیشم که اونچنان تعریف نداره و مامانشم اومده راجع به گرون بودن خونه صحبت میکنه)
زندگی تک تک لحظه هاش ارزشمنده واقعا هر روزش... اگر واقعا از این پسر خوشت نمیاد و باهاش حال نمیکنی مح ...
راستش مشکل خودمم نمیتونم تصمیمی بگیرم ایشون خانواده خوبی داره کم جمعیته ولی تحصیلات نداره و شاید فرهنک زیادی هم نداشته باشه .... بهم مورد معرفی میشه ولی نمیتونم راه بدم از ۶ ماه پیش ۴ ۵ تا مورد معرفی شده ولی هر کدوم ی جور پیچوندم چون یکیو دوس دارم که خیلی ایده اله ولی اونم خانواده خوبی نداره ولی خودش جنتلمن هس و همه رو با اون مقایسه میکنم
راستش مشکل خودمم نمیتونم تصمیمی بگیرم ایشون خانواده خوبی داره کم جمعیته ولی تحصیلات نداره و شاید فره ...
آهان پس پای یه فرد دیگ در میونه که شما همه رو از راه بدر میکنی🙂... والا تو این وضعیت من خودم خب پسرم دیگ،هرکسی نقص های خودشو داره یکی هیکلش خوبه قیافش خوبه ولی پول نداره، یکی پول داره ولی وفادار نیست، یکی وفادار هست ولی قیافه نداره و ... آدم بی نقص ندارم واقعا یا اگر اون آدم بی نقص باشه همه چی اوکی باشه اصن دنبال زن نیست 😂میگه وقتی من همه چی دارم چرا باید با یه نفر بمونم وقتی میتونم کلی دختر دور و بر خودم داشته باشم؟ چرا باید همش با یکی باشم؟!... در کل منظورم اینه هرکسی یه مشکلی داره بالخره...