بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدای مهربانم هزاران هزار مرتبه شکر گذارت هستم به خاطر تمام نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
ضخامت اندومتر ۱۰ بعد روز ۱۴ پری سونو دادم نوشتهpcoD رویت نشد
از اولین روز پری
تا روز ۱۴ رفتی ضخامتت بالابوده
خدای مهربانم هزاران هزار مرتبه شکر گذارت هستم به خاطر تمام نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
روز ۱۴ تخمک ازاد نشد اخه میگن پلی کیستم چون وحشتناک مو زائد دارم بعدم لبزرم جوا ...
گلم تنبلی تخمدان هم باعث ریزش میشه
تغییر هورمون هم همینطور
برو آزمایش بده و دارو مصرف کن
حل میشه👌
ازمایش دادم گفتن خوبی مشکلی نداری می ترسم اخه باردار نشم اونم نامزدم با این وضع لدنم ببینه ول ...
نه بابا از همین الان ترس چی داری
خدارو شکر سالمی
اون ضخامت هم با دارو نرمال میشه
اصلا نگران نباش
خود استرس باعث میشه باردار نشی در آینده
پس خوش باش بی خیال