17lona مدیر استارتر عضویت: 1400/05/19 تعداد پست: 5291 عنوان چ خبر 47 بازدید | 8 پست روزتونو تو یه جمله توصیف کنید🙃 تخت جمشید قشنگی هست در چشمان تو من تو را دارم دگر شیراز میخواهم چکار؟! 1401/02/30 | 17:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92269 تنها ماندم در خاکستر غم آنهمه آرزو دل دیوانه کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
17lona مدیر استارتر عضویت: 1400/05/19 تعداد پست: 5291 سلامتی خداروشکر😂 تخت جمشید قشنگی هست در چشمان تو من تو را دارم دگر شیراز میخواهم چکار؟!
17lona مدیر استارتر عضویت: 1400/05/19 تعداد پست: 5291 تنها ماندم در خاکستر غم آنهمه آرزو دل دیوانه غمگین بود😶 تخت جمشید قشنگی هست در چشمان تو من تو را دارم دگر شیراز میخواهم چکار؟!
17lona مدیر استارتر عضویت: 1400/05/19 تعداد پست: 5291 از نظر من فقط جمعه ها دلگیره؟😐 تخت جمشید قشنگی هست در چشمان تو من تو را دارم دگر شیراز میخواهم چکار؟!
بانوحمیرا عضویت: 1396/08/10 تعداد پست: 792 آی بی ما بروی به هر کجا خوار شوی کاشکی غم و دردمون این خونه سردمون مثل یه گلستون میشد باز لب خاموشمون عشق فراموشمون مثل گل خندون میشد
nana9598 عضویت: 1399/04/03 تعداد پست: 2081 سلامبا اجازه استارتریکی از آشناهام پسر جوون فوت کردهیه فاتحه مهمونش کنید🙏🏻به اسم فرشید ❤️🌱😇ایمان دارم به دست خدا که دستهام رو محکم گرفته و باعث تک تک موفقیت هامه✨اتفاق های خوب همیشه بودن و هستن فقط کافیه ایمان قوی داشته باشین🌕🙏🏻 یه جایی میفهمی که باید سبز باشی تا جوانه بزنی...🌱و من سبز هستم😊🌿
17lona مدیر استارتر عضویت: 1400/05/19 تعداد پست: 5291 سلام با اجازه استارتر یکی از آشناهام پسر جوون فوت کرده یه فاتحه مهمونش کنید🙏🏻 به ا ... خوندم عزیزم روحش شاد🌹 تخت جمشید قشنگی هست در چشمان تو من تو را دارم دگر شیراز میخواهم چکار؟!