2777
2789
عنوان

ساعت دنیل کلین

1089 بازدید | 3 پست

دارم واسه فروش

از پیج گالری ساعت علیزاده کرج خریدم

یه بارم ازش استفاده نکردم چون نامزدم واسم خرید و بعدش جدا شدیم الانم نمیخوامش حتی جعبه و همه چیشو دارم یکبارم دستم نکردم اینم مشخصاتش

▪️مـن از تبــار زن های تکراری نـیســتـم... مــن از نســلِ هــمان تـافتـه جـدا بافتــه ام...✨الّلهُـــــــمَّ صَــلَّ عَلَـــی مُحَــــمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّــدٍ و عَجِـــل فَرَجَــهم

ساعت دنیل کلین اورجینال زنانه

همراه با شناسنامه و‌ گارانتی شرکتی

کیفیت فوق العاده عالی

موتور ژاپن

قطر صفحه ۳۶ میلیمتر

بدنه استیل

ضد حساسیت

آبکاری بسیار با کیفیت

رنگ ثابت

۱ سال گارانتی شرکتی

ضد اب

قاب و‌ قفل مقاوم در برابر تغییر رنگ

همراه با جعبه+پاکت+کارت گارانتی

▪️مـن از تبــار زن های تکراری نـیســتـم... مــن از نســلِ هــمان تـافتـه جـدا بافتــه ام...✨الّلهُـــــــمَّ صَــلَّ عَلَـــی مُحَــــمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّــدٍ و عَجِـــل فَرَجَــهم
ساعت دنیل کلین اورجینال زنانه همراه با شناسنامه و‌ گارانتی شرکتی کیفیت فوق العاده عالی موتور ژاپن ...

قیمتش عزیزم

هر موقع فشار روحی داشتید یا بیخودی حالتون بد شد سه بار سوره ی تکویر رو بخونید  با صدای بلند یعنی منظورم اینه ک تو دلتون نخونید و معنیش رو هم بدونید که چی میخونی. تأثیرش خیلی خوبه. (لطفا به دوستاتون هم بگید) 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

قیمتش عزیزم

۹۵۰ تومن

قیمتش یک میلیون و دویست و‌ بیست بوده