2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پوست روشن چش درشت

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

اجزای صورتش به هم بیان

حتی ممکنه طرف دماغش عقابی باشه ولی جذاب باشه

روح آدمی ممکن است با یکی از این سه ویران شود: با آنچه دیگران در حق تو میکنند، با آنچه دیگران وادارت میکنند در حق خودت بکنی و با آنچه خودت داوطلبانه با خودت میکنی.(کتاب هیاهوی زمان)

صورت صاف و درخشان و پر 

چشمای درشت مژه های بلند 

ابرو بهن و پر 

موهای سالم و پر پشت 

لب های خوشرنگ و پر 

بینی کوچیک 

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

از دید من اینا ولی خب زیبایی نسبیه

صورت ظریف با پوست روشن بینی ظریف لب های جمع و یکم قلوه ای بدون ژل، مژه های بلند و پر 

لب ژلی و دماغ عملی هم از دید من زشته

حلالم کنید و خدانگهدار   
تناسب اجزای صورت چشم درشت  ابروی حالت دار پرپشت بینی کوچیک صاف لب غنچه ای پوست خوب گونه ق ...

لب غنچه که الان دوست ندارن، همه میرن ژل میزنن بزرگ کنن

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺