من ی خواستگار دارم که ۱۶ سال ازم بزرگتر هست شرایطش: خیلییی خوش اخلاقه یعنی تو اوج عصبانیت هم میخنده آنقدر خوبه خانوادش ماهن خیلی پولدارن خیلی به خودش میرسه کرم های درجه یک میخره میماله به خودش 😐😂 اهل ورزش مسافرت پارک شیطونی هست اهل هیچی نیست پاک هست . یک کلیه اش سنگ میسازع من زیاد راجب مریضیش خبر ندارم. خلاصه که خیلی پاکه و خوبه شرایطش عالیه خیلیم ساده و پاک هست الان موندم قبول کنم یا نه اینم بگم پسر عمم هست الان عکسشو میزارم
𓆃ایران زمین𓄂 "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتابهایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتابهای تازهای بنویسد، فرهنگ تازهای جعل کند و تاریخ تازهای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان میخواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آنها ازروشنشدن ذهن زن میترسند؛چون میدانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*
برو بابا استارتر هنوز بچه ای بعدم ۱۶ سال اختلاف سنی خیلیییی زیاده فردا روز به بچه هات چی میخوای بگی
مگه کودک همسریه مسخره
یه هدفی دارم که باید بهش برسم یه جورایی دلیل زندگیمه . عشق و عاشقی و اینا نیست اصلا تو این فازا نیستم .خدایا خودت یه کاری کن بتونم به هدفم برسم .من فقط به خودت اعتماد دارم و میدونم تنهام نمیزاری . درسته سنم کمه اما درک و شعورم بالاست .آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ عنوان تحت هیچ شرایط . اسم کاربری ها یادم نمیمونه .