2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

160 بازدید | 16 پست

بچه ها شوهرم امروز خواهرشو میبره یه شهر بخاطر دانشگاه ۳ ساعت راهشه من نرفتم باهاش مادر شوهرم میگه تو راضی نیستی ببرتش که نرفتی و منی که  بهش میگم هوای خواهرتو داشته باش و بهش محبت کن 

این کاربری متعلق به دو نفره 

وا چه بی منطق

قدمات نارنجی پاییز من 🍂 من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

خب کاش میرفتی باشوهرت باشی بهتره خو 

تیکر بارداریم نیس میشه برای اینکه یه نی نی بیاد تو دلم ی صلوات مهمونم کنید خدایا به همه منتظرا هم یه نور چشم سالم بده الهی آمین ,لایک نکید اصلا ن پست ن کامنت ،کامنتی خوشتون اومد ک من گذاشتم ی صلوات برام بفرستین بجای لایک ،تو تاپیکای خوب خوبم تگم کنید باتشکر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم بعضی از آدما هرکاری کنی به چشمشون نمیاد 

حالا این خواهر شوهرت رشتش چیه یعنی همیشه می‌ره اینجوری شهر دیگه برا کلاساش؟ دانشگاهش همون شهره؟

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

ولش کن بزار حرف بزنه...از اینان که چرا این کارو کردی اون کارو کردی به ما حتما احترام بزار 

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
عزیزم بعضی از آدما هرکاری کنی به چشمشون نمیاد  حالا این خواهر شوهرت رشتش چیه یعنی همیشه می‌ره ...

میبرتش تبریز از اونجا بره استانبول

ولش کن بزار حرف بزنه...از اینان که چرا این کارو کردی اون کارو کردی به ما حتما احترام بزار 

اخلاقش خوبه امروز یهو اینطوری گفت

اخلاقش خوبه امروز یهو اینطوری گفت

حتما هم خواهرشوهرت بهش گفته...ولش کن...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست