2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم گوشیشو ازم پنهون میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 45 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما داره که مخفی میکنه تو کالری عکس چی اونارم چک کردی تو   حسابش ببین به نام کی پول میریزه&nbs ...

هم پیاماش 

پیامای بانکش به این گوشی دم دستیش میاد همش رومیزه این

گالریشم حتی ریسایکل بینش رو هم چک میکنم مخاطبینش که از واتساپ چک میکنم ببینم عکس دختر نباشن منم فکرمیکنم یه خبری هست

از صب تا شب اسنپ کار میکنه 

ادمها وقتی مشکوک میشن بنا به هر دلیلی چه درست چه نادرست ،دوتا انتخاب دارن یا پی شک و بگیرن یا بیخیال شن

اگر شما دلت میخواد ۱۰۰٪خیالت راحت شه دنبال یه شرایطی باش که گوشی دومه لازمشون نیست حواسشونو پرت کن گوشی و سمتی هل بده ک از دید خارج شه بعد چند دقیقه ک بگن نیست یا کاری پیش بیاد مجبورن فعلا بیخیال شن تو اون بازه یکی دوساعته گوشی رو کنترل کن

ادمها وقتی مشکوک میشن بنا به هر دلیلی چه درست چه نادرست ،دوتا انتخاب دارن یا پی شک و بگیرن یا بیخیال ...

بیخیال نمیشه که عزیزمن😂 ولی وقتی خونس فقط وقتی خوابه دنبال من میگرده باورت میشه همش توی خونه س باید کنارش باشم حتی گوشی خودمم دستم نگیرم مگه اینکه با شخص مهمی کار داشته باشم پیام بدم وگرنه هی صدام میکنه چیکار میکنییی بیاا 😂😂

همون دیگه نه پیاماش حتی گالریشم چک میکنم  بعضی وقتا شماره ناشناس که زیاد زنگ زده حفظ میکنم می ...

😐😐😐😐😂😂😂😂کارآگاه خودتی اگه شرکت مسئول ثبت اطلاعات ونظارت بودین مو رو از ماست می‌کشیدین بیرون  

بیخیال نمیشه که عزیزمن😂 ولی وقتی خونس فقط وقتی خوابه دنبال من میگرده باورت میشه همش توی خونه س باید ...

باور کن گوشیش هیچی نداره😂 شاید چون گوشیه با اون یکی فرق داره براشون براشون مهمه و الا قطعا یه جا سوتی رو مردا میدن ...چند روز پشت سرهم موقعی ک میتونی گوشی و چک کن اگر خدایی‌نکرده چیزی باشه قطعا معلوم میشه از یه جا

ولی خیالت راحت چیزی نداره

پس چرا     چی بگم خواهرم

واقعا خودمم درگیرشم

یه مدت فیلمای مستهجن دیده بود شبا ک میخوابیدم بیدار میموند به بهونه خوابم نمیبره میدید بعد من کار شرکتمو اوردم خونه دورکار شدم ک پیشش باشم شبم تا صبح پابه پاش بیدار موندم 😂😂  خلاصه نه دیگه چیزی دیدم تو گوشیش نه تو گوگل میره چون گوگلش روی گوشی خودمم نصبه 

چیزی نمونده چک نکرده باشم

باور کن گوشیش هیچی نداره😂 شاید چون گوشیه با اون یکی فرق داره براشون براشون مهمه و الا قطعا یه جا سو ...

اره اتفاقا این گوشیش جدیده مدام بازی میکنه باهاش وقتی خونس بیکاره