2777
2789
عنوان

درس خونا کمک🥲😵

469 بازدید | 37 پست

اقا من نزدیک امتحانامه اما اصلا امادگی ندارمممم همشم استرس دارم چون مطالب حجم زیادی دارن سنگین هم هستن 

جدای از اون بنظرتون علت اینک منی ک همیشه وقتی میخونم میتونم جز ممتازا باشم  چرا درس نمیخونم؟سابقه زیاد دارم وقتی نصف بقیه میخونم ازشون جلو میزنم 

این نخوندنم دلیل خاصی هم نداره ک بگم مشغول چیز دیگ ای بودمممم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم لای کتاب داستانام گم و گورم🚶🏻‍♀️

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

درس خونا اومدن به منم کمک کنن🙏🏻

پسرم کلاس ششم از چه سایتی میتونم برای ریاصی کمکم بگیرم برای آموزش

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

الان دیگ شروع کن نمونه سوال از سال 90 تا 1400 کار کن من خودم با نمونه سوال بیشتر از کتاب خوندن حال میکردم و انگیزم بیشتر بود براش 

قبل از امتحانام بیشتر نمونه سوال کار می‌کردم نمره ی خوب میگرفتم

🍒🤰1 آبان میبینمت پسرم🍼بی صبرانه منتظر اون لحظم گردوی من 🤱💜 از ته ته ته قلبم از خدا میخوام یه نینی قشنگ و سالم به همه بده 🤲❤️

تلقین نکن عزیزم شروع کن از دروس آخر بخون درس ب درس پیش برو وقتی یاد بگیری اعتماد ب نفست میره بالا بیشتر دلت میخواد بخونی آخراشم ک خسته میشی میرسی به دروس اول کتاب ک بیشتر مرور شدن برات راحت تره 

درس خونا اومدن به منم کمک کنن🙏🏻 پسرم کلاس ششم از چه سایتی میتونم برای ریاصی کمکم بگیرم برای آموزش

آلا

🍒🤰1 آبان میبینمت پسرم🍼بی صبرانه منتظر اون لحظم گردوی من 🤱💜 از ته ته ته قلبم از خدا میخوام یه نینی قشنگ و سالم به همه بده 🤲❤️
فک میکنم اپارات ویدیو های درسی داشته باشه 

درن ولی همشون خوب درس نمیدن..‌‌غصه م گرفته برای امتحاتش

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

درس خونا اومدن به منم کمک کنن🙏🏻 پسرم کلاس ششم از چه سایتی میتونم برای ریاصی کمکم بگیرم برای آموزش

عزیز 

تو تلگرام بزن ریاضی راجی ببین برا ششم میاد یا ن 

من هفتم میدیدم فیلماشو خیلی خوب بود صفحات کتاب همه رو توضیح میداد

🎀