2777
2789
عنوان

چرا خدا...

184 بازدید | 16 پست

بنظرتون چرا خدا زیبایی رو به مساوات بین همه تقسیم نکرده؟؟😐

من خودم از اونایی بودم که شعار میدادم ظاهر سطحیه باطن آدم مهمه و ... ولی جدیدا یکم دوروبرمو بدون تعصبات فکری که از بچگی کردن تو مخم میبینم و واقعا عدالت خدارو درک نمیکنم😶

اتفاقا به این نتیجه رسیدم ظاهر آدما روی باطنشونم تاثیر میزاره

درباره استثناها صحبت نمیکنم که فلانی زشت بود و به فلان جا رسیدو اون یکی خوشگل بود ولی بدبخت شد 

درباره اکثریت حرف میزنم

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی با مساوات تقسیم نشده، اگه شده بود که دنیا میشد همون بهشت که نمیشه 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

هیچی با مساوات تقسیم نشده، اگه شده بود که دنیا میشد همون بهشت که نمیشه 

پس یعنی عدالتی وجود نداره!

عدالت فقط متمرکز روی یک دنیا نیست اگه قرار باشه خودمونو گول بزنیم که این دنیا همه چیز بده ولی خدا عدالتشو تو اون دنیا به رخمون میکشه بازم عدالتشو زیر سوال بردیم چون عدالت باید حتی بین جهان‌های مختلف هم باشه

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌

فقط زیبایی نیست که ثروت و سلامتی و فرزند و همسر و والدین خوب هم به مساوات تقسیم نشده بعد اینجوری که من دیدم بیشتر ادم‌ هایی که از اولش خوشبخت بودن و همه چی داشتن تا اخر زندگیشون هم همین جوری میمونن اون هایی هم که از اول بدبخت بودن تا اخر همین مشکلات رو دارن کم ادمی هست که سرنوشتش عوض بشه

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       
فقط زیبایی نیست که ثروت و سلامتی و فرزند و همسر و والدین خوب هم به مساوات تقسیم نشده بعد اینجوری که ...

جالب اینجاست اونهایی که دنیای خوبی دارن عموما آخرت خوبی هم دارن(درباره عموم مردم حرف میزنم وگرنه استثناهم داریم) مثلا یکیش دوست من که خانواده خیلی باسواد و فرهیخته‌ای داره اتفاقا معتقدم هستن وضع‌مالیشونم توپه ، جوری باهاش رفتار میکنن که هیچکس به پای اعتماد به نفسش نمیرسه ، همین دختر بخاطر اعتماد به نفسش و پول باباش الآن کلی موفقه خانوادگی هم همه خوشگلن ژنتیکی و وضع مالی توپ دارن و کلیم به فقرا کمک میکنن و آخرتشونو میسازن

از اونور تو یکی از اقوام دور طرف چه دختر پاکی بود ولی خانواده بدی داشت کتک میخورد مسخره میشد از طرف پدرو برادراش چهره‌خوبی نداشت اعتماد بنفسش جوری کشته شده بود که میرفتی خونشون از آشپزخونه بیرون نمیومد ، همینو به‌زور میخواستن بدن شوهر به یه معتاد مجبور شد خودکشی کنه اتفاقا جوری باهاش رفتار کرده بودن و تو سری خور بود و جرات اظهارنظر کردن نداشت که نتونست برای ازدواجش تصمیم بگیره 

این آدم باید بره جهنم واقعا چون خودکشی کرده؟ 

جالب اینجاست اونهایی که دنیای خوبی دارن عموما آخرت خوبی هم دارن(درباره عموم مردم حرف میزنم وگرنه است ...

واقعا نمیدونم چرا دنیا اینجوریه حرف هایی که شما میزنید همشون درستن

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       
پس یعنی عدالتی وجود نداره! عدالت فقط متمرکز روی یک دنیا نیست اگه قرار باشه خودمونو گول بزنیم که این ...

عدالت و مساوات یکی نیستن ... 🚶‍♀️

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

عدالت و مساوات یکی نیستن ... 🚶‍♀️

فرقشون چیه؟؟ بایه عکس نمیشه متوجه شد 

انتظار ما از خدا یعنی مساواته؟ پس عدالت خدا دقیقا چیه

عزیزان من خودم آدم معتقدیم ولی اینم میدونم که خوبه بعضی‌وقتا حتی اعتقاداتمونم به چالش بکشیم تا با اطمینان بیشتری بهشون پایبند باشیم

صرفا از روی شعار نمیخوام بگم خدا عادله 

واقعا میخوام درک کنم کجاست اون عدالت

منم موافقم ظاهر ادما روی باطنشون هم تاثیر میذاره ولی اینو پذیرفتم که توی این دنیا عدالتی وجود نداره

کاش توی همه‌ی دنیاها عدالت بود 

اینطوری واقعا میشد بهش گفت عدالت چون توی هردو دنیاست

فرقشون چیه؟؟ بایه عکس نمیشه متوجه شد  انتظار ما از خدا یعنی مساواته؟ پس عدالت خدا دقیقا چیه

میگی آدم معتقدی هستی، پس میدونی که هیچ کار خدا بی حکمت نیست هیچ کارش، و ما همیشه از این حکمت با خبر نیستیم و گاهی هم هرگز باخبر نمیشیم.

بعد هم امکان نداره آدم درمورد تمام چیزایی که خدا بهش داده کم از دیگران باشه، مقایسه که کنی(که نباید مقایسه کرد واقعا، هرچی خدا داده رو باید شکر کرد) همیشه یه چیزیش هست که بهتر باشه

میگی آدم معتقدی هستی، پس میدونی که هیچ کار خدا بی حکمت نیست هیچ کارش، و ما همیشه از این حکمت با خبر ...

شماهم داری متعصبانه صحبت میکنی 

بنظرتون حکمت دلیل موجهیه برای اینهمه آدم که سختی و بدبختی دارن نمیشه که دهن همه‌رو با کلمه حکمت بست

آخه چرا اون حکمت رو خدا نشونمون نمیده؟